Gökhan ve Arda'nın menajerine: 'Ben adamın kafasını kopartırım!'

Gökhan ve Arda'nın menajerine: 'Ben adamın kafasını kopartırım!'
Gazeteci Turgay Demir, Gökhan Gönül'ün menajeriyle canlı yayında tartıştı, işin içine para tartışmaları da girince Demir, "Ben adamın kafasını koparırım." diye bağırdı.

Aralarında Arda Turan'ın da olduğu çok sayıda ünlü futbolcunun menajerliğini yapan Ahmet Bulut, dün akşam A Spor'da yayınlanan Transfer Raporu programında spor yazarı Turgay Demir'le tartıştı.

Demir, Beşiktaş'ta transfer işlerinden alınan Erdal Torunoğulları'nın menajer lobisinin kurbanı olduğunu öne sürdü. Cevap hakkını kullanan Bulut, "Ben senin idarecilerden para istediğini duydum" suçlamasında bulundu. Bu sözlere çok sinirlenen Demir, "Ben adamın kafasını koparırım" cevabını verdi.
 
TELEFONLA BAĞLANDI
 
Programa telefonla bağlanan Turgay Demir, Beşiktaş'ta Transfer Komitesi Başkanlığı'ndan alınan Erdal Torunoğulları'nın, başta Ahmet Bulut olmak üzere menajer lobisinin kurbanı olduğunu iddia etti. Demir, "Torunoğulları'nın geri planda kalmasında menajerlerin etkisi var. Ben onun yerinde olsam istifa ederim, zaten edecek de... Benim yaptığım işten memnun değilsen beni niye başkasına bağlıyorsun. Benden şüphen mi var?" dedi.
 
BULUT: "GÖKHAN TRANSFERİNDEN 3 MİLYON EURO KOMİSYON ALDIĞIM YALAN"
 
Turgay Demir'in suçlamaları üzerine cevap hakkını kullanarak telefonla programa bağlanan Ahmet Bulut, "Benim transfer yapmak için yöneticilere ihtiyacım yok. Atınç'ı 6'ya satan benim, Demba Ba'yı 6'ya getirip 13'e sattım. Tolgay Arslan'ı 400 bin Euro'ya Beşiktaş'a ben getirdim. Erdal Torunoğulları'nın önünü neden keseyim! Ne işim olur. Gökhan Gönül'ün transferinde 3 milyon Euro komisyon aldığım iddiası yalan. Bu paralar Çin'de bile verilmez" diye konuştu.
 
BULUT: BENDEN PARA İSTEMEDİN Mİ?
 
Bu sözlerin ardından Bulut, Demir hakkında şok bir iddiada bulunarak, "Sen benim hakkımda böyle şeyler söylüyorsun. Ben de senin hakkında bazı şeyler duydum. Bazı idarecilerden para istediğini, aldığınızı duydum. Benden de para istemedin mi. Bana 15 tane futbolcu getirdin" dedi.
 
DEMİR: KİMDEN PARA ALMIŞIM HEMEN SÖYLE

 
Bulut'un bu suçlamasına çok sinirlenen Demir, "Kimden almışım hemen söyle. Ben adamın kafasını kopararım! Öyle çamur atmak yok. Ben Ahmet Bulut'u hayatımda bir kere gördüm, onda da Galatasaray'da yedek kaleciydi. Bende telefonu bile yoktur. Ahmet Bulut, Beşiktaş'a bugüne kadar kaç tane futbolcu getirdin, kaç para komisyon aldın onu söyle" diye cevap verdi.
 
DEMİR: HERKES AHMET BULUT'UN KEKELEDİĞİNİ GÖRDÜ
 
Tartışmanın büyümesinin ardından Ahmet Bulut kekelemeye başlayınca Turgay Demir bu kez, "Bakın herkes Ahmet Bulut'un kekelediğini gördü" dedi. Ahmet Bulut da, "Ben 5 yaşından beri kekeliyorum. Bu ayıp bir şey değil. Sen yalancının önde gidenisin. Seni muhatap almam" cevabını verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.