Pereira'nın yardımcıları "Bizi tehdit ediyorlar" diyerek şikayette bulundu iddiası

Pereira'nın yardımcıları "Bizi tehdit ediyorlar" diyerek şikayette bulundu iddiası
Vitor Pereira'nın yardımcılarının, Portekiz Başkonsolosluğu'na başvurarak, "Bizi tehdit ediyorlar" diyerek şikayette bulunduğu iddia edildi.

Teknik direktör Vitor Pereira'dan bekledikleri 'istifa' açıklamasının bir türlü gelmemesi üzerine Portekizli hocanın yardımcılarının görevlerine son veren Fenerbahçeyöneticileri, bu hamlenin ardından hiç beklenmedik bir kontrayla karşılaştı.

Çarşamba sabah yapılan çalışmaya tam kadro olarak katılan teknik heyetin şok bir şikayette bulunduğu ortaya çıktı.

"BİZİ TEHDİT EDİYORLAR"

Portekiz Konsolosluğu'ndan alınan bilgilere göre, Vitor Pereira'nın ekibi kendilerine "Çeşitli tehditler alıyoruz. Can güvenliğimizden endişe duyuyoruz" şeklinde bir şikayette bulundular. [Pereira'nın yardımcıları: Bizi tehdit ediyorlar!] Tehditlerin kim ya da kimler tarafından yapıldığıyla ilgili herhangi bir bilgi paylaşımında bulunulmazken, bu konuyu değerlendirmeye alan konsolos yetkilileri, durumla alakalı olarak Türk makamlara da bilgi paylaşımında bulundular.
soke_eden_aciklama_bizi_tehdit_ediyorlar_1470905501_0539.jpg

KORUMAYA ALINACAKLAR

Bundan sonraki süreçte Vitor Pereira ve Türk yetkililerin sürekli temas halinde olacağı belirtildi. Gerekli görülmesi halinde Pereira'nın yardımcıları Filipe Almeida, Luis Miguel, Pedro Ribeiro ve Paolo Orlandoni'ye koruma tahsis edileceği de yine konsolosluk kaynaklarından sızan bilgiler arasında.

ii5up_1470904914_103.jpg

Vatan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.