Yılmaz Vural Pereira'ya sert çıktı: "İnsanda biraz onur, gurur olur"

Yılmaz Vural Pereira'ya sert çıktı: "İnsanda biraz onur, gurur olur"
Tecrübeli teknik adam Yılmaz Vural, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Bodrum'da tatilde olduğunu söyleyen Vural, 'Fenerbahçe'den teklif gelirse tabi ki çalışmak isterim' dedi. Pereira ilgili de konuşan Vural, Portekizli teknik adamla ilgili gündem olacak açıklamalarda bulundu.

İşte Vural'ın açıklamaları;

'ŞU AN BOŞTAYIM VE TEKLİFE AÇIĞIM'

"Fenerbahçe ile ilgili şu anda ismi geçen teknik adamların çok önünde olduğumu düşünüyorum. Herhangi bir istatistik sitesine girdiğinizde benim kaç maça çıktığımı ve teknik direktörlük yaptığımı göreceksiniz. Dünya sıralamasında 35-36. sıralardayım. Fenerbahçe'den teklif gelirse tabii ki de değerlendirmek isterim. Şu an boşta bir teknik adamım ve gelen her teklife de açığım."

'İNSAN DA BİRAZ ONUR, GURUR OLUR'

"Vitor Pereira ile ilgili çok konuşmak istemiyorum ama yardımcıları görevden alınan bir teknik adamın hala görevde kalması çok tuhaf. İnsan da biraz onur, gurur olur. Bizler hiçbir zaman böyle yapmadık. Gittik kulüp yetkilileri ile oturduk konuştuk yollarımızı ayırdık. Bunlar yanlış şeyler. Benim görev yaptığım takımlarda çalışsınlar da bir göreyim. Küme düşmeye oynayan takımlarda görev yapmak, şampiyonluğa oynayan takımda görev yapmaktan daha zor."

'FENERBAHÇE'Yİ ŞAMPİYON YAPARIM'

"Takımlarımıza şöyle bir bakıyorum, gerçekten üzüntü verici. Sezon başlıyor hala transfer yapmaya çalışıyorlar. Fenerbahçe'ye bakıyorsunuz hocasını göndermeye çalışıyor. Planlama konusunda sıkıntılarımız var. Fenerbahçe'de görev yapan birinin şampiyonluğu hedeflemiyorsa orada bulunmaması gerekiyor. Ben o koltukta olsam şampiyonluğun yanı sıra Avrupa'da da en üst seviyeyi hedeflerim. Çünkü bu iş oralarda başarı sağlanamayınca olmuyor. Büyüyemiyorsun."

(Yenişafak)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.