"Nasıl hüzün verici bir noktaya geldiğimizi içim acıyarak seyrediyorum"

"Nasıl hüzün verici bir noktaya geldiğimizi içim acıyarak seyrediyorum"
15 Temmuz darbe girişiminin ardından “en iyisi laiklikmiş” görüşünün dillendirilmeye başlanması mütedeyyin çevreleri endişelendiriyor.

Münafık FETÖ’nün 15 Temmuz darbe girişiminin ardından gündeme gelen “devletin yeniden inşası” ve buna paralel olarak “en iyisi laiklikmiş” görüşünün öne çıkmaya başlaması mütedeyyin çevreleri endişelendiriyor.  

Ahmet Taşgetiren, Star’daki yazısında bu konuya değindi ve “nasıl hüzün verici bir noktaya geldiğimizi içim acıyarak seyrediyorum” dedi.

Taşgetiren’in yazısının ilgili bölümü şöyle:

“Sorun şudur:

Devletteki dindarlık, darbeye kalkışan ve “dinden yola çıkan bir yapılanma” ile karşı karşıyadır. Ortada bir de her iki alanla ilişkisini tanzim etmesi gereken Devlet vardır. Ve biz, tam bu sırada “Devletin yeniden yapılanması”nı gündem yapmış bulunmaktayız. “Meğer en iyisi laiklikmiş” diyenlerin tozu dumana kattığını gördüğümde, devleti yönetmekte olan dostlarımız dahil, FETÖ’nün kurbanları dahil, “toplumun ve devletin din ile ilgisini nereye koyacağız?” sorusu dahil, nasıl hüzün verici bir noktaya geldiğimizi içim acıyarak seyrediyorum.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.