Mario Gomez'in yeni takımı belli oldu!

Mario Gomez'in yeni takımı belli oldu!
Türkiye'de yaşanan olaylar nedeniyle önümüzdeki sezon Beşiktaş'ta oynamayacağını açıklayan Alman golcü Mario Gomez, Wolfsburg'la prensip anlaşmasına vardı.

Beşiktaş'ın şampiyonluğunda büyük rol oynayan Mario Gomez, Almanya Bundesliga ekiplerinden Wolfsburg'la prensip anlaşmasına vardı.

Siyah-Beyazlı ekiple yollarını ayırma kararı aldıktan sonra Avrupa'nın birçok kulübü ile temasta olan Gomez, ülkesine geri dönme kararı aldı. Gomez'in menajeri Uli Ferber'in Wolfsburg'la yapılan son görüşmede el sıkıştığı ve bu akşam İtalya'ya geçerek, oyuncusunun bonservisini elinde bulunduran Fiorentina ile masaya oturacağı bildirildi.

Menaceri İtalya'ya geçiyor

Uli Ferber'in, Fiorentina ile bu akşam yapılacak görüşmede transfere noktayı koyması ve yarın Almanya'ya dönmesi bekleniyor.

Daha önce Bundesliga ekipleriden Stuttgart ve Bayern Münih'te forma giyen Mario Gomez, sezon bitiminde Beşiktaş'tan süre istemiş daha sonra ise Türkiye'de yaşanan siyasal gelişmeleri ileri sürerek bir başka Avrupa ülkesinde kariyerine devam etmek istediğini duyurmuştu.

Yarın resmen duyurulabilir

Wolfsburg'un, her şey yolunda gittiği takdirde Mario Gomez transferini yarın resmen duyurması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.