Başbakan Binali Yıldırım HDP'ye rest çekti! 'Tıpış tıpış geleceksiniz'

Başbakan Binali Yıldırım HDP'ye rest çekti! 'Tıpış tıpış geleceksiniz'
Başbakan Binali Yıldırım, Gölbaşı'nda Vilayetler Evi'nde düzenlenen Valiler Toplantısı'nda gündeme dair değerlendirmelerde bulundu.

Ankara'da Valiler Toplantısında konuşan BaşbakanBinali Yıldırım, valileri FETÖ ile mücadele konusunda uyardı. Kamuda FETÖ'cülerin tasfiyesinde  'Kılı kırk yaracaksınız' diyen Başbakan, "İntikam duygusuyla değil, adaletle hareket edeceğiz. Bu mesaj herkese. Memleketin, milletin işini yaparken şekil, usul hatası yapabilirsiniz, hiç endişe etmeyin. Ama menfaate yönelik iş yaparken de sonuna kadar korkun.  Mesele ülkenin menfaati ise hata yapın ama hainlik yapmayın." dedi.

TIPIŞ TIPIŞ İFADE VERECEKLER

HDP'den arka arkaya gelen küstah tehditlere de değinen Başbakan,"Türkiye hukuk devleti kimse kusura bakmasın. Dışarıdakilerin sırtını sıvazlamakla, ellerine 3-5 silah vermekle bu büyük devlete kafa tutacaklarını mı sanıyorlar. Daha 6-7 Ekim hesabı duruyor. Böyle büyük büyük söz söylemenin ne demek olduğunu görecekler. Tıpış tıpış gelip ifadelerini verecekler.Terörle irtibatlı belediyelerle ilgili düzenleme yapıldı, gereğini yapın. Yasaları uygularken asla tereeddüt etmeyin, adaletten ayrılmayın, gençlerimizi dağa götürenlere vesile olanlara prim vermeyin, gereğini yapın kardeşim." dedi.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.