Akar'ı Gülen ile görüştürmek isteyen darbeci komutan görüşmeyi inkar etti!

Akar'ı Gülen ile görüştürmek isteyen  darbeci komutan görüşmeyi inkar etti!
Genelkurmay Başkanı Akar’ın, Akıncı 4. Ana Jet Üs Komutanlığı’nda alıkonulduğu sırada Üs Komutanı Tuğgeneral Hakan Evrim'in Akar'a Gülen ile görüştürme teklifini ikinci ifadesinde, “Kesinlikle böyle bir diyaloğum olmadı” diyerek reddetti.

Akıncı 4. Ana Jet Üs Komutanlığı’nda Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar’ın alıkonulduğu sırada Üs Komutanı TuğgeneralHakan Evrim’in kendisine “Dilerseniz sizi kanaat önderimiz Fethullah Gülen ile görüştürürüz” anlatımı üzerine, Evrim’in ikinci defa ifadesinde  “Kesinlikle böyle bir diyaloğum olmadı” dedi. 

3 SİVİLLE BİRLİKTEYDİ

Tuğgeneral Evrim, ifadesinde ilginç bir bilgi de paylaşarak, “Adil Öksüz’ü beraberinde 3 siville birlikte 143. Filo’da gördüm” diye konuştu. Evrim cezaevinden götürüldüğü Ankara Batı Adliyesi’nde 2 sayfalık savcılık ifadesinde, Öksüz’le ilgili şunları söyledi:

“Adil Öksüz’ü tanımıyorum. Darbe girişiminden sonra televizyonlarda ve gazetelerde fotoğrafını gördüm. Fotoğrafları gördükten sonra Öksüz’ün darbe girişimi akşamı üs içinde olduğunu çıkardım. Adil Öksüz’ü beraberinde 3 sivil kişiyle 143. Filo’da gördüm.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.