Josef de Souza'dan açıklama: "Şampiyonluk mücadelesinden kopmadık"

Josef de Souza'dan açıklama: "Şampiyonluk mücadelesinden kopmadık"
Fenerbahçe'nin Brezilyalı futbolcusu De Souza, Şampiyonluk mücadelesinden asla kopmuş değiliz. Takım olarak çok iyi bir havamız var." dedi.

Fenerbahçe'nin Brezilyalı futbolcusu Josef de Souza, Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesinden kopmadıklarını belirtti.

Fenerbahçe dergisinin kasım sayısına verdiği röportajda futbol takımının iyi bir havası olduğunu vurgulayan Brezilyalı orta saha oyuncusu, "Şampiyonluk mücadelesinden asla kopmuş değiliz. Takım olarak çok iyi bir havamız var. Atiker Konyaspor maçındaki skor bu anlamda bizi motive etti. Bundan sonra da, elde ettiğimiz galibiyetlerle ne kadar iyi bir kadroya sahip olduğumuzu, antrenmanlarda yaptıklarımızın ispatını, taraftarlarımıza göstereceğiz." ifadelerini kullandı.

UEFA Avrupa Ligi'nde de iddialı olduklarını aktaran 27 yaşındaki sarı-lacivertli futbolcu, "Fenerbahçe'de hedef, her kulvarda şampiyonluktur. UEFA Avrupa Ligi henüz Fenerbahçe'nin kazanmadığı bir kupa ve biz bu mutluluğu taraftarlarımıza yaşatmayı çok isteriz. Bundan sonraki süreçte bizi bekleyen kolay maçlar olmayacak ancak kendi sahamızda iki karşılaşmaya çıkacağız. O maçlardan galip ayrılırsak, gruptan çıkabiliriz." değerlendirmesinde bulundu.

Sarı-lacivertli taraftarları tribüne davet eden Josef de Souza, şunları kaydetti:

"Her maç bir başlangıç. Bu başlangıçları en iyi şekilde değerlendirerek, iyi skorların devamını getireceğiz. Taraftarlarımız her maça gelsinler, stadımızı doldursunlar. Onlar yanımızda olduğunda, biz kendimizi daha çok güvende ve iyi hissediyoruz, daha fazla mücadele gücü buluyoruz. Fenerbahçe 9 branşta kadın ve erkek takımları olmak üzere faaliyet gösteren çok büyük bir kulüp ve biz bu büyüklüğün farkındayız. Bu armanın değerini, büyüklüğünü, önemini biliyoruz. Kimsenin bundan şüphesi olmasın."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.