Halisdemir'in ailesinden Ankara Valiliğine 'izinsiz kullanım' dilekçesi

Halisdemir'in ailesinden Ankara Valiliğine 'izinsiz kullanım' dilekçesi
FETÖ'nün 15 Temmuz'daki darbe girişimi sırasında şehit olan Astsubay Ömer Halisdemir'in ailesi, şehidin ismi ve fotoğrafının izinsiz kullanımına ilişkin Ankara Valiliğine de yazılı başvuru yaptı.

Ankara Valiliğinden yapılan açıklamada, şehit Astsubay Ömer Halisdemir'in ailesininin şehidin isminin ve resminin kullanımına ilişkin Valiliğe başvuru yaptığı belirtildi.

Ömer Halisdemir'in hatırasının, başta okullar olmak üzere bazı kurumlarda ve isteyen vatandaşlarca da yeni doğan çocuklarına verilerek yaşatıldığı hatırlatılan açıklamada, şehidin ailesinin başvurusundan, bu teveccüh ve ilgiden faydalanmak isteyen bazı kişi ve kurumların bulunduğunun anlaşıldığı ifade edildi. 

Halisdemir'in ailesi Niğde Valiliğine de dilekçe vermişti

Açıklamada, "Şehit Halisdemir'in ailesi tarafından Valiliğimize yapılan başvuruda, Şehit Ömer Halisdemir isminin ve resminin; filmlerde kullanılmasına, reklamlarda araç olarak kullanılmasına, kar amacı güden şirket ya da işletmelerde kullanılmasına, vakıflar, dernekler ve sivil toplum kuruluşları tarafından kullanılmasına muvafakatlarının olmadığı, aksini yapanlar hakkında yasal yollara başvurulacağı bildirilmiştir." denildi.

Halisdemir'in ailesi Niğde Valiliğine de "izinsiz kullanıma" ilişkin dilekçe vermişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.