Öğretmenin öğrencilerle birlikte 'yağlı urgan' ile verdiği poz olay oldu!

Öğretmenin öğrencilerle birlikte 'yağlı urgan' ile verdiği poz olay oldu!
İstanbul'da bir ilköğretim okulunda görev yapan A. E. adlı öğretmen, öğrencilerine idam ipiyle poz verdirtti. Bu pozu da sosyal medya hesabında paylaştı. Öğretmen gelen tepkiler üzerine önce fotoğrafı kaldırdı sonra hesabını kapattı.

İstanbul Beşiktaş'taki terör saldırılarının ardından Başakşehir'deki bir ilköğretim okulunda çalışan öğretmen,  öğrencilerin elinde idam ipiyle çektiği sınıfta çektiği fotoğrafı "Ya devlet başa, ya kuzgun leşe... Başkaaaan...! Adalet istiyoruz" notuyla kişisel Facebook hesabından paylaştı. Öğretmen,  fotoğrafın sosyal medyada yayılmasının ardından önce paylaşımını sildi sonra hesabını kapattı. CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan,  konuyu Facebook hesabından gündeme getirdi. Özkan şunları yazdı: "Çocuklara ölüm diye şov yaptıran şahsın Facebook paylaşımları.  ... okulunda görevli öğretmen .... için için savcıları ve Milli Eğitim'i soruşturmaya çağırıyorum. Gereği yapılmalı!"

Özkan hesabından  öğretmenin daha önceki paylaşımlarını da yayınladı. Buna göre öğretmenin arabasının içinden çektiği bir fotoğrafta da dikiz aynasına idam ipi asıldığı görülüyor.

584fbe3767b0a927fc810301.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.