Tanju Güvendiren'den iddialar hakkında açıklama:"Orada hiç görev yapmadım..."

Tanju Güvendiren'den iddialar hakkında açıklama:"Orada hiç görev yapmadım..."
28 Şubat döneminde Ankara Devlet Güvenlik Mahkemesi’nde savcı olduğu ve Refah Partilileri hapse attığı iddia edilen Saadet Partisi Ankara milletvekili adayı emekli hâkim Tanju Güvendiren'den açıklama geldi.

 Saadet Partisi Ankara milletvekili adayı emekli hâkim Tanju Güvendiren ortaya atılan iddialara “Asıl korkuları Saadet Partisi’nin yükselişi. Ben hayatım boyunca orada hiç savcılık yapmadım. Bazı çevreler tarafından ortaya atılan iddiaların tam aksine, MGV yöneticileri hakkında verilen tutuklama kararını reddettim” karşılığını verdi.

Saadet Partisi Ankara milletvekili adayı emekli Hâkim Tanju Güvendiren, hakkındaki iddialarla ilgili olarak Milli Gazete'ye açıklamalarda bulundu.

Milli Gazete'nin haberi şöyle:

"Güvendiren, bu iddiaların Saadet Partisi’nin önünü kesmek için ortaya atıldığını kaydederek, hepsinin hayal ürünü ve yalandan ibaret olduğunun altını çizdi. Gazetemize önemli açıklamalarda bulanan Güvendiren, “Saadet Partisi beni aday göstererek onurlandırmıştır. İnşallah ilk fırsatta bu ödüllendirmeye ve taçlandırmaya bütün kalbimle cevap vermek istiyorum. Genel başkana ve tüm parti teşkilatına çok teşekkür ediyorum. Ben milli bir adamım. Bu parti hem milli hem yerlidir. O yüzden Saadet Partisi’nde aday oldum. Milli Görüş Hareketi’nin lideri Necmettin Erbakan benim kadim dostumdur. Onun hakkında söze gerek yok” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.