Ömerler Mahallesi Muhtarı Nurullah Öz maaşı ve soğan gelirini devlete bağışladı

Ömerler Mahallesi Muhtarı Nurullah Öz maaşı ve soğan gelirini devlete bağışladı

Ankara'da Polatlı Ömerler Mahallesi Muhtarı Nurullah Öz, Amerika’nın Türkiye’ye karşı uyguladığı ekonomik yaptırıma tepki olarak, 7 aylık maaşını ve tarladaki kuru soğanlarından gelen geliri devlet hazinesine bağışlamak için başvuruda bulundu.

Başkent Ankara'da bir muhtar son derece anlamlı bir başvuruda bulundu. Ömerler Mahallesi Muhtarı Nurullah Öz, 7 aylık maaşını devlete bağışladı. Muhtar Öz, tarladaki soğanın gelirini de devlete bağışlamak istiyor. 

Ankara'nın Polatlı ilçesinden Ömerler Mahallesi Muhtarı Nurullah Öz, Amerika’nın Türkiye'ye karşı aldığı yaptırım kararlarına tepki göstermek için 7 aylık muhtarlık maaşını devlet hazinesine bağışlamak için Polatlı Kaymakamlığına başvuruda bulundu. 

Muhtar Nurullah Öz, ilçe kaymakamlığına geçtiğimiz günlerde verdiği dilekçesinin şu an incelenmek üzere Ankara Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığına gönderildiğini kaydetti.  

DAMLAYA DAMLAYA GÖL OLUR

Konuyla ilgili gazetemize bilgi veren Muhtar Nurullah Öz “Devletime küçük de olsa destek olmak ve saldırılara tavır almak maksadıyla 7 aylık muhtarlık maaşın olan 12 bin 450 lirayı hazineye bağışlıyorum. Hepimiz aynı gemideyiz, gemi batarsa hepimiz batarız. Biz Anadolu köylüsü olarak her daim devletimizin ve milletimizin yanındayız. İnşallah bu davranışım herkese örnek olur. Damlaya damlaya göl olacağına inanıyorum. Onun için herkesin bir fedakarlıkta bulunması gerekiyor. Özellikle Meclis’ten vekillerimizin öncü olması bizi de sevindirir” dedi. 

KURU SOĞANLARIMI DA BAĞIŞLAYACAĞIM

Öz ayrıca şunları söyledi: “Devletimize sahip çıkmak onu kollamak gözetmek ve zor gününde yanında olmak zorundayız. Kuru kuruya ‘devletimi seviyorum’ demek olmaz. Sevmek fedakarlık ister. Bugün huzur içerisindeysek canımıza, malımıza, namusumuza zarar gelmeden yaşayabiliyorsak devletimizin sayesindedir. Bu zor günlerde ‘söz konusu vatansa gerisi teferruattır’ anlayış ile hareket etmekte fayda var. İnşallah kuru soğanlarımın hasadına yakında başlayacağım. Devletime bağışlarım devam edecek imkânı bütçesi müsait olan tüm vatandaşlarımızın bu girişime destek olmaya davet ediyorum.”

7 aylık maaşını devlete bağışlayan Ömerler Mahallesi Muhtarı Nurullah Öz:

muhtar.jpg

Gazeteilksayfa.com / Osman AKDOĞAN

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum