Aydan Şener kedi ve köpekleriyle koşarak form tutuyor

Aydan Şener kedi ve köpekleriyle koşarak form tutuyor

İlerlemiş yaşına rağmen güzelliği ile dikkat çeken usta oyuncu Aydan Şener, yüzüne neler sürdüğünü ve nasıl formda kaldığını açıkladı. Yüzüne limon ve pirinç suyu sürüyor. Kedi ve köpeklerinin peşinden koşarak formda kalıyor.

İlerlemiş yaşına rağmen medyada sık sık "güzelliği" gündeme gelen usta oyuncu Aydan Şener, güzellik sırrını, yüzüne neler sürdüğünü ve nasıl formda kaldığını açıkladı.

Kedi ve köpekleri var 

Güzelliği konusunda ''Limon ve pirinç suyunu yüzüme sürüyorum. Sık sık yürüyüş yapıyorum” diyen Aydan Şener, formda oluşuyla ilgili de “4 köpeğim ve 20 kedimin peşinden koşmak da beni formda tutuyor” dedi. 

Ukrayna'da yayınlanan 'Sosyete Hayatı' programı, Aydan Şener için Türkiye'ye geldi ve 55 yaşındaki oyuncuyla röportaj yaptı. Ukraynalı manken Katerina Osadca'ya verdiği röportajda Aydan Şener, güzellik sırlarını anlattı. 

55 yaşındaki oyuncu Aydan Şener, güzellik sırrının sorulması üzerine ''Limon ve pirinç suyunu yüzüme sürüyorum. Sık sık yürüyüş yapıyorum” dedi.

Formda oluşuyla ilgili de “4 köpeğim ve 20 kedimin peşinden koşmak da beni formda tutuyor” ifadelerini kullanan oyuncu, özel hayatında kimse olmadığını da söyledi.

1980'lerde yayınlanan 'Çalıkuşu'nun Ukrayna'da hâlâ çok izlendiğini söyleyen manken Osadca, Aydan Şener'e o dizideki rol arkadaşı Kenan Kalav ile görüşüp görüşmediği de sordu. Aydan Şener, ''Kenan artık İspanya'da restoran işletiyor, arada bir Türkiye'ye geliyor. Sevdiğim bir arkadaşım. Telefonda görüşüyoruz'' dedi.

Şener, son çekilen 'Çalıkuşu' için kendisine teklif geldiği ama kabul etmediği iddiasına da yanıt verdi: ''Öyle bir teklif gelmedi. Ama gelseydi de kabul etmezdim.''

Kenan Kalav, 2000’li yıllarda Türkiye’de ''Teşekkül oluşturarak uyuşturucu ticareti yapmak'' suçundan 15 yıl ağır hapis ve 156 milyon lira ağır para cezasına çarptırılmış, ancak aynı suçtan İspanya'da hapis yattığı için hapse girmemişti. 

form.jpg

 

Gazeteilksayfa.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum