Melih Gökçek'in yeni imajı! "Melih Gökçek 2019 imajı..."

Melih Gökçek'in yeni imajı! "Melih Gökçek 2019 imajı..."

Ankara Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı İbrahim Melih Gökçek imaj değiştirdi. Melih Gökçek, resmi twitter hesabından yaptığı paylaşımda; "Melih Gökçek 2019 imajı... Artık beni böyle göreceksiniz..." dedi. İşte Melih Gökçek'in yeni imajı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı İbrahim Melih Gökçek imaj değiştirdi. Melih Gökçek resmi twitter hesabından yaptığı paylaşımda yeni imajını gösteren bir fotoğrafı takipçileriyle paylaştı. 

Melih Gökçek yaptığı paylaşımda;

"MELİH GÖKÇEK 2019 İMAJI... ARTIK BENİ GÖZLÜKSÜZ GÖRECEKSİNİZ..." mesajı eşliğinde gözlüksüz bir fotoğrafını paylaşarak yeni imajını takipçilerinin beğenisine sundu. 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla sürekli gündeme gelen Ankara Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Melih Gökçek, bu sefer de yeni imaj paylaşımı ile yine gündem oldu. Özellikle Twitter'ı aktif kullanan İbrahim Melih Gökçek, 2019 yeni imaj paylaşımı ile yine çok konuşulacağa benziyor.

İşte Melih Gökçek'in yeni imajı

melih-gokcek,-yeni-imaj,-melih-gokcekin-yeni-imaji,-gozluksuz-melih-gokcek,-melih-gokcek-twitter,-melih-gokcek-imaj-degistirdi.jpg

Gökçek'in imaj değişikliğine giderek, gözlüklerini çıkarıp daha genç bir görünüme kavuşmaya çalışması "ben daha gencim" mesajı olarak değerlendirildi. 

Peki Melih Gökçek kaç yaşında? 

1948 doğumlu yani 70 yaşında olan Melih Gökçek, 24 yıl Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı yaptı. Görev süresinin dolmasına 1 yıl kala, partisi ve lideri Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talebi üzerine başkanlıktan istifa etti. 

AK Parti ile MHP'den yerel seçimlerde ittifak yapmayacakları açıklamalarının geldiği haftalarda, MHP dikkat çeken bir çıkış yaparak, Gökçek'i adayları olarak görmek istediklerini ilan etti. Gökçek bu teklife çok memnun olduğunu söyleyerek karşılık verirken, kabul veya red yönünde bir ifade kullanmadı.

Gökçek'in daha ziyade AK Parti-MHP ittifakının ortak adayı olmayı arzuladığı yorumları yapıldı. 

AK Parti-MHP ittifakı yeniden sağlandı fakat AK Parti Ankara'da Mehmet Özhaseki'yi aday gösterdi.

Gökçek, Özhaseki'nin adaylığı için önce tebrik mesajı yayımlayıp ardından bu mesajı silmesiyle de dikkat çekti.

 

Gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.