Ş.Urfa'da trafik kazası

Ş.Urfa'da trafik kazası
Şanlıurfa'da bir minibüsün önünde aniden duran otomobile arkadan çarpması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi öldü, 3'ü çocuk 15 kişi yaralandı.

Olay, Şanlıurfa-Diyarbakır karayolunun 20. kilometresinde meydana geldi. Batman yönünden gelen ve Alaattin Aktürk'ün (38) kullandığı 34 EN 098 plakalı seyir halindeki minibüs, önünde duran Ömer Küçük'ün kullandığı 63 VA 810 plakalı otomobile arkadan çarptı.

Aşırı hızdan ve bir anlık dalgınlık sonucu fren yapamayan Aktürk'ün çarptığı otomobil yaklaşık 50 metre sürüklenerek yolun kenarındaki tarlaya; minibüs ise şarampole yuvarlandı.

Kazada, minibüs sürücüsü Aktürk olay yerinde hayatını kaybetti. Otomobil sürücüsü Küçük ile birlikte her iki araçta bulunan Asya Aktürk (35), Hatice Aktürk (38), Hatice Tunç (40), Ayşe Küçük, Sabahat Yiğitalp (22), Akide Sağ (35), Ayşegül Küçük (15), Uğur Devran Şahin (1) ve henüz 7 aylık Faruk Sav ile ismi belirlenemeyen 5 kişi yaralandı.

Yaralılar ambulanslarla Şanlıurfa'daki çeşitli hastanelerde tedavi altına alındı. Bazı yaralıların durumlarının ağır olduğu öğrenildi.

Kazayla ilgili soruşturma sürüyor. (CİHAN)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.