'Bir ahir zaman alameti'

'Bir ahir zaman alameti'
habervaktim yazarlarından Abdullah Burak, her fırsatta Vakit gazetesine ve mütedeyyin kesimlere saldıran kartel yazarı Ahmet Hakan için, ''A.Hakan bu işten hem para kazanıyor, hem de oturduğu muhitte kendini daha 'esen' hissediyor'' yorumunu yaptı.

“BİR AHİR ZAMAN ALAMETİ”
“Hakan: Bir ahir zaman alameti” başlıklı bugünkü yazısında Burak, Ahmet Hakan’ın benzerleri ile aralarındaki farkı da şu ifadelerle özetledi: “Birinci fark; benzerleri fikrî bir dönüşüm geçirirken, A.Hakan ‘para’ için döndü. ‘En iyi teklifi yapanın malı olurum’ felsefesini (!) ortaya koydu. İkinci fark; benzerleri, hiçbir zaman A.Hakan gibi "şirret" ve "ispiyoncu" olmadılar. T.Dursun, hiçbir zaman, ‘Komserim, komserim, falanca adam bana telefonda sert konuştu’ diye yazmadı.”

“A.HAKAN VAKİT’TEN NE İSTİYOR?”
Burak, yazısının “A.Hakan Vakit’ten ne istiyor?” başlığı atında da, “A.Hakan bu işten hem para kazanıyor, hem de oturduğu muhitte kendini daha "esen" hissediyor. (…) A.Hakan istiyor ki, İslâmcı camianın hepsi onun gibi olsun, onun oturduğu muhitte otursun, onun hizmet ettiği patrona hizmet etsin...”

“NE HALİN VARSA GöR”
Yazısının “Ne halin varsa gör” başlığı altında, “A.Hakan, İslâmcı camiada bulaşmadık adam bırakmadı” ifadelerini kullanan Burak, A.Hakan Coşkun’un saldırılarının neden karşılık bulmadığına da açıklık getirdi: “Vakit'in umurunda bile değilsin sen. Ne sen, ne de senin arkandaki ‘kart-el’, Vakit'in kılına bile zarar veremezler. Vakit bugünlere kendi dişiyle, tırnağıyla geldi. Yarınlara da öyle gidecek... Ne haliniz varsa görün; sen ve seni besleyen ‘mihraklar’!..”

Yazının tamamını okumak için tıklayın

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.