Ahmet Hakan Coşkun'u yalanladı

Ahmet Hakan Coşkun'u yalanladı
Hürriyet gazetesi yazarı Ahmet Hakan Coşkun, dünkü köşesinde, "Güzel şeyler oluyor" başlığı altında, Mehmet Emin Kazcı'nın Vakit gazetesinden ayrıldığını yazdı.

Ahmet Hakan, "Vakit'i bırakan yazar" alt başlığıyla Hüseyin Üzmez olayının ardından Kazcı'nın gazete ile yollarını ayırdığını yazdı.

KAZCI'NIN AYRILACAĞI 1 AY ÖNCEDEN BELLİYDİ
Ahmet Hakan'ın iddiasını yalanlayan Mehmet Emin Kazcı, Vakit gazetesi ile yollarını daha önceden ayırdığını açıkladı. Yaklaşık 2 aydır AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuççu'nun basın danışmanlığı görevini yürüten Kazcı, iddiaların aksine Hüseyin Üzmez olayının ortaya çıkmasıyla ayrılmayı birkaç gün daha erteleyerek yazmaya devam ettiğini söyledi. Vakit'in yayın kurulu üyeliği görevinde de bulunan Kazcı, yaklaşık 2 aydır toplantılara katılmadığını, danışmanlık görevinin ardından gazete yönetimi ile konuşarak ayrılma isteğini çok önceden bildirdiğini söyledi.

Nisan sonu itibariyle ayrılacağının 1 ay önceden belli olduğunu ifade eden Kazcı, ayrılmasının Hüseyin Üzmez olayıyla alakası olmadığını, hatta bu olayın gündeme gelmesinin ardından yanlış anlaşılmasın diye birkaç yazı bile yazdığını, konunun gündemde tutulmasından da rahatsızlık duyduğunu söyledi. Kazcı, kimse ile polemiğe girmek istemediğini de sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.