Ahmet Hakan tükürdüğünü yalayacak mı?

Ahmet Hakan tükürdüğünü yalayacak mı?
CHP Genel Sekreteri Önder Sav'ın eski Bolu Valisi Ali Serindağ'la yaptığı görüşmenin, cep telefonunu açık unutmasıyla gerçekleştiğinin ortaya çıkmasının ardından gözler Hürriyet yazarı Ahmet Hakan Coşkun'a çevrildi.

CHP Genel Sekreteri Önder Sav'ın eski Bolu Valisi Ali Serindağ'la yaptığı görüşmenin, cep telefonunu açık unutmasıyla gerçekleştiğinin ortaya çıkmasına rağmen, Hürriyet gazetesi yazarı Ahmet Hakan Coşkun, dünkü yazısında zeka özürlü olduğunu gösteren bir yazı daha yazdı.

AHMET HAKAN COŞKUN İLE İLGİLİ HABERLER İÇİN TIKLAYINIZ

Coşkun, Vakit gazetesi Ankara Temsilcisi Serdar Arseven’in, "Önder Sav’ı cep telefonundan aradık... Bizimle konuşmak istemiyordu... Bu yüzden yanlışlıkla ’no’ tuşuna değil de ’yes’ tuşuna bastı... Biz de odada yaptığı konuşmayı dinledik" açıklamasında bulunduğunu iddia ederek, “Ne diyelim? Yuh artık! Zekaya hakaret olur da bu kadar olur...” iddiasında bulundu.

“COŞKUN YALAYACAK MI?”
Hürriyet gazetesi yazarı Ahmet Hakan Coşkun, CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, CHP Genel Sekreteri Önder Sav’ın makam odasının Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından dinlendiğinin yalan olduğunun açıklanmasına rağmen iftirada bulundu. Ahmet Hakan Coşkun, “Ne diyelim? Yuh artık! Zekaya hakaret olur da bu kadar olur...” sözleriyle, Önder Sav’ın, geri zekalı olduğunu ima ediyor… Ahmet Hakan Coşkun'un, elinde hiçbir somut delil olmamasına rağmen Vakit gazetesi hakkında suçlamada bulunması, “Ahmet Hakan Coşkun, bu söylediği sözleri yalayacak mı?” sorusunu gündeme getirdi.

BU SORULARA CEVAP VEREMEDİ
Ahmet Hakan Coşkun, Vakit'in, görüşmenin nasıl haberleştirdiğini açıklamasına rağmen Vakit gazetesi hakkında neden suçlamada bulunduğunu açıklayamadı. Coşkun, şu sorulardan kaçtı;

- CHP Genel Sekreteri Önder Sav ve eski Bolu Valisi Ali Serindağ'ın, bir araya geldiği saatlerde Sav'ın 0532 371 65 22 numaralı cep telefonunun 44 dakika Vakit gazetesine ait bir telefonla görüştüğü belgelendi. Buna rağmen “Ne diyelim? Yuh artık! Zekaya hakaret olur da bu kadar olur...” şeklinde gazetemize ithamda bulundunuz. Bu belgeye göre kendi zekanızı sorgulamaya açmış olmuyor musunuz?

- Bu sözleriniz yalanlandığına göre özür dileyecek misiniz?

- Bir gazetecinin gerçeğin ortaya çıkmadan ithamda bulunması etik midir?

- Söz konusu olayla, CHP Genel Sekreteri Önder Sav'ın İslâm dinine ve Hz. Muhammed (sav)'e hakaret içeren sözleri sümenaltı edilmek istendi. Önder Sav’a bir bakıma destek mi oldunuz?

(Emre Öztürk - Vakit)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.