Nişanyan ‘Kripto Yahudi’ mi?

Nişanyan ‘Kripto Yahudi’ mi?
Nefret suçları söylemi ve nefret suçları yasa tasarısının tartışıldığı son dönemde ortaya çıkıp İslam’a ve onun yüce değerlerine savaş açan Taraf eski yazarı Sevan Nişanyan hakkında şok bir iddia ortaya atıldı.

Kamuoyunca Ermeni olarak bilinen Nişanyan’ın bir ‘Kripto Yahudi’ olabileceği öne sürüldü. İslam aleyhindeki iğrenç söylemleriyle nefret üreten Nişanyan’ın necis açıklamalarının üzerine Ermeni Patrikhanesi de bir açıklama yaparak Nişanyan’ı kınamıştı.

IŞIK OKULLARINDAN ROBERT KOLEJİ’NE

Nişanyan’ın ortaya koyduğu davranış biçiminin Siyonist eylemlerle birebir örtüştüğünü ortaya koyan uzmanlar, Nişanyan’ın eğitim aldığı okullara da dikkat çekiyorlar. İlk eğitimini Sabatayistlerin Feyziye Mektepleri Vakfı çatısı altında faaliyet gösteren Işık Okulları’nda almış olan Nişanyan, lise eğitimini de yine sabetayist ve dönmelerin yoğun ilgi gösterdiği Robert Koleji’nde tamamlamış.

SİYONİST COLUMBİA’DA PİŞTİ

Amerika’da nüfusun yüzde birini teşkil eden Yahudilerin öğrenci kadrosunun yüzde 25’ini oluşturduğu Columbia Üniversitesi’nde eğitimini tamamlayan Nişanyan’ın hocalarının tamamına yakını Yahudi akademisyenlerden oluşuyor.

Nişanyan’ın yüksek eğitimini aldığı Columbia Üniversitesi, İsrail tarafına taş atarken çekilen fotoğrafları nedeniyle Yahudi olmayan ender hocalarından Edward Said’in işine derhal son vermesi ile biliniyor.

Columbia Üniversitesi ayrıca, sözde ‘Yahudi soykırımının’ sistemleştirilmeye çalışılmasında verdiği hizmetler nedeniyle Siyonistler tarafından defalarca ödüllendirilmiş bir kurum.

“Nişanyan’dan İslam’a Ağır Hakaret” HABERİ İÇİN TIKLAYIN

“Nişanyan’dan Küfürlü Cevap” HABERİ İÇİN TIKLAYIN

Habervaktim.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum