Günün Haberi Flash TV’yi Gerdi

Günün Haberi Flash TV’yi Gerdi
Akit’in “günün haberi” niteliğindeki manşeti, eğlence kanalı Flash TV’yi fena gerdi…

Bugün gazetelerin çoğunun manşetinde yeni yıl ve yılbaşı kutlamaları ile ilgili haberler yer alırken, Akit’te güne damgasını vuran bir bilgi vardı. Türkiye’nin milli askeri sırlarını İsrail’e, PKK’ya ve Rusya’ya peşkeş çekmekten yargılanan Askeri Casusluk Çetesi’nin lideri olduğu iddia edilen işadamı Bilgin Özkaynak’ın 40 yıllık CHP’li olduğunu ortaya koyan bir haberdi bu. 

Askeri casusluk davasının kilit sanığı tutuklu işadamı Bilgin Özkaynak’ın sosyal medyada beğendiği sayfalar arasında, “Ne mutlu CHP’liyiz”, “Sakin Güç, Kemal Kılıçtaroğlu” gibi sayfalar bulunuyordu. Özkaynak, geçtiğimiz yıl CHP Pendik İlçe Binası’nın mülkiyetinin alınmasına da maddi katkıda bulunmuş bir partiliydi. Marmaris Belediye Başkanlığı ve İstanbul’dan milletvekilliği aday adaylıkları da ünlü işadamının parti sicilinde kayıtlıydı ve bu isim CHP lideri Kılıçdaroğlu ile de sarmaş dolaştı.

HABERİN TAMAMI İÇİN TIKLAYIN

Akit’in bu haberi CHP’yi olduğu gibi eğlence kanalı Flash TV’yi de fena halde gerdi.

Eğlence kanalı olan Flash TV’de Gerçek Gündem adında bir program yapan Yılmaz Tunca adlı sunucu, gazete manşetlerini okurken, sıra Akit’e gelince, garip bir yorumla, diğer gazeteye geçti.



Vatan gazetesinin ardından ekrana Yeni Akit’in ilk sayfası gelmişti. Sunucu Yılmaz Tunca, daha önce okuduğu anlaşılan Akit’in bu manşetinden hayli rahatsız olmuştu ki, “Çirkin bir birinci sayfa yapmış Akit gazetesi, görmüyoruz” deyip, diğer gazeteye geçti.

Habervaktim.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
25 Yorum