Bilic'ten 'Sağlam' Açıklama!

Bilic'ten 'Sağlam' Açıklama!
Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, Eskişehirspor maçının ardından verdiği röportajda el sıkışma konusuna ve tartışmalı pozisyonlara değindi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, maçın ardından şu sözlerle konuştu:

"Harika bir galibiyet aldık. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Ellerinden gelen herşeyi yaptılar, müthiş bir mücadele ortaya koydular. Taktiksel olarak onlardan istediğim herşeyi yaptılar.
İkinci yarıda, "Bir terslik olsa, maçı kaybetsek bile çocuklara söyleyebilecek bir şeyim yok, olağanüstü bir gayret gösterdiler" diye düşündüm. Antalyaspor maçında da kazanmayı haketmiştik, ama başaramamıştık. Bu kez tamamen hakedilmiş bir galibiyet aldık.

El sıkışma meselesiyle ilgili şunu söyleyeyim. Maçın sonucu ne olursa olsun rakip teknik direktör ve oyuncuların ellerini sıkarım. Ertuğrul çok sevdiğim ve saygı duyduğum bir hoca. Takımı da oyunu oynamaya çalışıyor.

Pedro Franco'yla ilgili bahsettiğiniz pozisyonu henüz görmedim, izlemem lazım. İç sahada hakem yönetimleri anlamında hakettiğimizi alamıyoruz. Bugün tartışmalı penaltı pozisyonları ve iki tane bence haksız olarak gördüğümüz sarı kart var.
Her zaman efendi ve kibar davranan, Beşiktaş ismini temsil eden insanlar olarak biz oluyoruz."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.