Trabzonspor Lokeren Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda?

Trabzonspor Lokeren Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda?
Trabzonspor, kendi sahasında Lokeren'i ağırlıyor. UEFA Avrupa Ligi L grubu Trabzonspor - Lokeren maçı saat kaçta hangi kanalda?

Trabzonspor UEFA Avrupa Liginde Lokeren'i ağırlıyor. L grubunda 3 puanı bulunan iki tamının mücadelesini İsrailli hakem Liran Liany yönetecek. L grubunda 3. hafta Trabzonspor - Lokeren maçı saat kaçta hangi kanalda?

Trabzonspor - Lokeren maçı saat 20:00'da başlayacak ve Smart Spor kanalından şifreli olarak yayınlanacak.

D-Smart platformu içerisinde yer alan Smart Spor kanalından yayınlanacak ve 20:00'da başlayacak Trabzonspor - Lokeren maçı öncesi son bilgileri ve muhtemel 11'ler.

İlk karşılaşmada Metalist Kharkiv’i deplasmanda deviren, ardından sahasında Legia Varşova karşısında kaza yaşayan Trabzonspor için bu akşam tek hedef zafer. Gruptan çıkma yolunda kritik bir sınav verecek olan Fırtına’da sakatlıkları bulunan Onur, İshak ve Aykut forma giyemeyecek.
Musa Nizam ve Yusuf Erdoğan’ın durumları ise belirsiz. Bordo-Mavililer, bu karşılaşmayı kazanarak puanını 6’ya yükseltmek ve ikinci tur için büyük bir avantaj elde etmek istiyor.

CONSTANT DÖNÜYOR

Trabzonspor’da Halilhodzic’in bu akşamki maçın kadrosunda bazı değişikliklere gitmesi bekleniyor. Mersin karşısında yedek soyunan Constant, bu akşam ilk 11’de sahaya çıkacak.

Ayrıca Musa Nizam ve Sefa Yılmaz’ın da formasına kavuşması bekleniyor. Bu arada Vahid Halilhodzic, cezası nedeniyle maçı tribünde izleyecek. İsrail’li hakem Liran Liany’nin yöneteceği mücadele saat 20.00’de başlayacak.

MUHTEMEL 11'LER

TRABZONSPOR: Fatih, Musa, Papadopoulos, Belkalem, Bosingwa, Medjani, Soner, Constant, Waris, Sefa, Cardozo

TEKNİK DİREKTÖR: Vahid Halilhodzic

LOKEREN: Barry, Odoi, Scholz, Maric, Galistsios, Persoons, Vanaken, Overmeire, Abdurahimi, De Pauw, Leye

TEKNİK DİREKTÖR: Peter Maes

STAT: Hüseyin Avni Aker

SAAT: 20.00

HAKEM: Liran Liany

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.