Trabzonspor Napoli Maçı Hangi Kanalda?

Trabzonspor Napoli Maçı Hangi Kanalda?
Trabzonspor UEFA Avrupa Ligi 2.tur maçında Napoli ile karşılaşıyor. Peki Trabzonspor Napoli maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?İşte detaylar

Trabzonspor Napoli ile 19 Şubat Perşembe günü saat 20:00'da Hüseyin Avni Aker Stadyum'unda karşılaşacak. Trabzonspor Napoli maçı D-Smart platformu olan Smart Spor HD kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Trabzonspor Napoli maçını sahasında kazanıp İtalya'da oynayacağı karşılaşmaya avantajlı bir skorla gitmek istiyor. İtalya'da oynanacak UEFA 2.tur maçı 26 Şubat Perşembe günü Türkiye Saati ile 22:05'te başlayacak.

Trabzonspor Napoli maçı ile birlikte Avrupa Ligi'nde 120 karşılaşmaya çıkıyor. Karadeniz temsilcisi oynadığı 119 karşılaşmada 46 maçı kazanıp 42 mücadeleden mağlup ayrıldı. Bu karşılaşmaların 31'i ise beraberlikle sonuçlandı. Trabzonspor bu karşılaşmalarda 158 kez rakip fileleri havalandırırken, 158 gol yedi

Karadeniz temsilcisi 1976-1977 yıllarında ilk olarak çıktığı Avrupa karşılaşmalarında, UEFA Avrupa Şampiyonlar Ligi, Şampiyon Kulüpler Kupası ve UEFA İntertoto maçlarına çıktı. En fazla UEFA Kupası'nda boy gösteren Trabzonspor, bu şampiyonada 71 kez ülkemizi temsil etti.

Oynadığı UEFA maçlarında 71 maçta 29 galibiyet, 19 beraberlik ve 23 mağlubiyet ile kupa serüveninde Napoli maçı ile 72. karşılaşmayı oynayacak. UEFA Ligi'nde 102 gol atıp kalesinde 94 gol gördü. UEFA İntertoto maçında 2007-2008 sezonunda en farklı galibiyete imza atan Karadeniz ekibi, 6-0'lık galibiyetle sahadan ayrılmıştı. Trabzonspor en farklı mağlubiyetini ise Barcelona karşısında aldı. Katalan ekibine 7-2'lik skorla mağlup olan bordo-mavililer bu sonuçlara kupaya veda etmişti.

Ersun Yanal gol yemeden kazanmak istiyor
UEFA Avrupa Ligi 2. tur ilk maçında sahasında Napoli'yi  konuk edecek Trabzonspor'un teknik direktörü Ersun Yanal, gol yemeden kazanmanın  en büyük stratejileri olacağını söyledi.

Yanal, maçın oynanacağı Hüseyin Avni Aker Stadı'nda, orta saha  oyuncusu Soner Aydoğdu ile basın toplantısı düzenleyerek maça ilişkin  değerlendirmelerde bulundu.

İtalya'dan gelen misafirlere "hoş geldin" diyen Yanal, "Onları burada  iyi ağırlamak ve iyi uğurlamak istiyoruz. Futbolu çok seven bir ile geldiler,  mutlaka biliyorlardır. İyi bir seyirci karşısında güzel bir oyunla turu geçen biz  olmak istiyoruz" dedi.

Yanal, rakiplerinin gücünü bildiklerini ifade ederek, "Elbette güçlü  bir takım, deneyimli bir takım ama futbolun en güzel tarafı, her zaman her şeyin  mümkün olması. Biz de bu iki aşamadan ilkini kendi evimizde oynayıp, iyi bir  sonuçla rakibimize misafir olmaya gideceğiz. Umarım turu biz geçeriz" diye  konuştu.

Bu tür maçların çok karışık stratejilerinin olmadığını söyleyen Yanal,  "Statü belli, evinizde yediğiniz bir gol sizin için dezavantaj. Rakip sahada  attığınız goller de sizin için avantaj. Gol yemeden kazanmak en büyük stratejimiz  olacak" ifadesini kullandı.

Ersun Yanal, takımda eksik oyuncularının fazla olduğunu belirterek,  "Takımda bulunan 11 oyuncunun yarınki maç kadrosunda olmayacağı gerçeği var.  Bunun içinde sakatlar, cezalılar, listeye yazamadıklarımız var. Bunu tartışmanın  yeri değil. Oynayacak oyuncuların saha içindeki motivasyonuna, yapacaklarına  kilitlenmek gerekiyor" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.