PKK Militanlarını Devlette İşe Yerleştirmiş

PKK Militanlarını Devlette İşe Yerleştirmiş
Açılım süreciyle şehirlere kadar inen, siyasette ve devletteki nüfuzunu artıran bölücü terör örgütü PKK, militanlarını vergi ve tapu dairelerine memur adı altında işe yerleştirip, devletin kritik bilgileri ele geçirmiş.

Edinilen bilgilere göre,  çadır mahkemesi kurup, yargılama yapan, kan parası adı altında öldürülen teröristlerin  ailelerine para ödeyen PKK şimdi de  vergi mükelleflerinin peşine düştü.

Vergi  ve tapu dairelerine  yandaşlarını yerleştiren PKK, devlete vergi veren mükelleflerin listesini ele geçirdi.

VERGİ CEZASI

Vergilerini düzenli ödeyen mükellefler PKK’nın hedefi oldu. Devlete vergi verilmesini istemeyen PKK, ele geçirdiği listeler aracılığıyla  kapı kapı dolaşarak  cezalandırma yapmaya başladı.  PKK’lı teröristlerin  mükelleflerden devlete verdikleri kadar verginin kendilerine de ödenmesini istedi.

GÖÇ BAŞLADI

Öte yandan çözüm süreci terör, kan, şehit ve gazi olarak geri dönerken, bölgede de tam anlamıyla göç başladı. Başta korucular olmak üzere, PKK’nın  insafına terk edilen  ön binlerce kişi bölgeyi terk ederek batı illerine taşındı. Yerel kaynaklar son bir ay içinde sadece Diyarbakır’ın Silvan ilçesinden 10 bin kişinin başka illere göç etmek zorunda kaldıklarını söyledi.

Habervaktim.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum