Dicle Üniversitesi'nde PKK Propagandası

Dicle Üniversitesi'nde PKK Propagandası
Dicle Üniversitesi'nde bir grup öğrenci açık açık bölücü terör örgütü PKK'nın propagandasını yaptı. Üniversite içinde teröristbaşı Öcalan lehine slogan atan grup, "Yaşasın PKK" diye pankart açtı. Üniversite'nin bölücü grup hakkında işlem başlatması beklen

Terör örgütü PKK'nın sözde 37'nci kuruluş yıl dönümü münasebetiyle Doğu ve Güneydoğu'da illegal kutlamalar yapıldı.

Bazı yasadışı etkinliklerde hain örgütün elebaşısı Abdullah Öcalan'ın posterleri asıldı. Dicle Üniversitesi Edebiyat Fakültesi önünde toplanan bir grup, PKK lehine slogan attı. Polis PKK yandaşlarına engel oldu.

GÖZLER ÜNİVERSİTE YÖNETİMİNDE

Dicle Üniversitesi Rektörlüğü'nden terör örgütü lehine slogan atıp pankart açan sözde öğrenciler hakkında disiplin işlemi başlatması, bu tür illegal eylemlere geçit vermemesi bekleniyor.

Örgütün sözde kuruluş yıldönümü etkinlikleri Adana'da da gerginlik oluşturdu. Kutlamanın yapıldığı yerlere PKK ve KCK bayrakları asıldı. Örgüt yandaşları, "Bijî Serok Apo" ve "PKK halktır halk burada" sloganları attı. Hakkari Yüksekova'da ise sözde kutlamada ateş yakılarak halay çekildi, YPG bayrağı asıldı.

TAŞERONLUĞU BÖYLE MANŞETE ÇEKTİ

Diğer taraftan örgütün yayın organı Özgür Gündem, dünkü manşetinde PKK'nın 37 yıllık taşeronluk serüvenini "Nefes nefese uzun bir koşu" başlığı ile duyurdu. Manşetteki resimde ise terörist başı Öcalan'ın resmine yer verdi.

 

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum