Erdoğan'dan Putin Açıklaması

Erdoğan'dan Putin Açıklaması
Erdoğan, Putin'le görüşmesiyle ilgili bir açıklama yaptı.

BM İklim Değişikliği Zirvesi için Paris'te bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Rusya Devlet Başkanı Putin ile görüşmek için ilk gün talebimizi yaptık. Hala cevap bekliyoruz" dedi.

TEMASLAR DEVAM EDİYOR

Erdoğan, Birleşmiş Milletler (BM) İklim Değişikliği Taraflar Konferansı (COP21) kapsamında temaslarına devam ediyor. Ülke pavyonlarının bulunduğu alanda Türk gazetecilerin Putin ile görüşmesine ilişkin sorusunu yanıtlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Türkiye olarak biz ilk gün talebimizi yaptık, şu anda cevap bekliyoruz." ifadesini kullandı.

ERDOĞAN'A YOĞUN İLGİ

Alandaki Türk ve yabancı gazetecilerin yoğun ilgi gösterdiği Cumhurbaşkanı Erdoğan, yabancı ülke heyetlerindeki bazı kişilerin talepleri üzerine fotoğraf çektirdi.

KREMLİN: PLANLANMIŞ BİR GÖRÜŞME YOK

Kremlin sözcüsü Dmitry Peskov yaptığı açıklamada bugün başlayan Paris'teki İklim Zirvesi'nde Rusya Devlet Başkanı Putin ve Cumhurbaşkanı Erdoğan arasında planlanmış bir görüşme olmadığını açıkladı. Peskov, Putin'in zirvede muhtemelen ABD Başkanı Obama ile bir araya geleceğini söyledi.

RUSYA ÖZÜR BEKLİYOR

Erdoğan, daha önce yaptığı açıklamada, Paris'te Putin'le görüşebileceklerini söylemiş,Rusya'dan ise "Savaş uçağının düşürülmesi için resmi özür bekliyoruz." açıklaması gelmişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum