Ahşabın Mucizeye Dönüştüğü Yer

Ahşabın Mucizeye Dönüştüğü Yer
Makyaj masaları yatak odası mobilyaları arasında bulunan parçalardan en vazgeçilmez olanıdır. Değişik ham maddelerden yapılan makyaj masalarının özellikleri, her model için farklılık gösterir.

 Farklı ebatlarda, renklerde ve tasarımlarda üretilen makyaj masaları, hanımların gizli dünyası açılan bir kapı niteliği taşır.

Hanımların kendisini en doğal ve rahat hissettiği yer olan yatak odalarında, makyaj masaları ilk uğranılacak duraktır. Makyaj ve saç yaparken uzun bir zaman dilimini bu makyaj masalarında harcarız. Saatlerce kalkmadan değişik makyaj ve saç modelleri denerken, oturulan kısmın rahat ve konforlu olması büyük önem taşır.

Makyaj masalarında önem verdiğimiz bir diğer nokta ise kişisel malzemelerimizin, takılarımızın ve aksesuarlarımızın tek bir yerde toplanabilme özelliğinin olmasıdır. Böylelikle tüm eşyaları tek bir yerde bularak, fazla zaman kaybetmeyiz.

Taşınabilmesi açısından hafif olması tercih sebebidir. Çekmeceleri ve kapaklı dolapları ile ne kadar çok eşyayı alırsa o kadar iyidir. Aynasının kararmayan maddeden yapılmış olması gerekir. Çünkü bir makyaj masasının en önemli aksesuarı aynasıdır. Dekoratif tasarımlarla zarafeti öne çıkaran zevkli çeşitleri ile kullanıcıların isteklerini karşılayarak üretimler yapılmaktadır. Çekmecelerde yavaş kapanmayı sağlayan aparatların kullanılmış olması, mobilyanın zarar görmemesi açısından tercih edilir. Her makyaj masasında farklı tasarım esintileri görülür.

Cam bölmeli olanlardan pufları olanlara, oyma desenli olanlardan desen baskılı olanlara kadar binlerce model vardır. Bayanlar kendi zevk ve tercihlerine göre bir model bulmak da pek de zorlanmazlar. Puf ya da sandalyelerin ergonomik olması fizik sağlığı açısından önemlidir. Makyaj masaları hazır şekilde ya da demonte şekilde satılabilir. Makyaj masalarında, ayna kısmına özellikle takılan spot ışıklar vardır. Bu ışıklar; yapılan makyajı daha doğru tonlarda görebilmemiz için yardımcı olurlar.

 Genellikle televizyon, sinema ve reklam sektöründe kulislerde bu tarz spot ışıklı aynaları olan makyaj masaları kullanılır. Makyaj masası alınırken önce göze hitap etmeli sonrasında ise kullanışlı ve pratik olmasına dikkat edilmelidir. Makyaj masası seçimi en az diğer mobilya parçaları kadar önemlidir. Çünkü makyaj masası demek, güzelleşmek demektir. Ahşabın mucizeye dönüştüğü tek yer makyaj masalarıdır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.