Gülen Bahçeli'nin Açıklamalarını Yalanladı

Gülen Bahçeli'nin Açıklamalarını Yalanladı
Devlet Bahçeli'nin Meral Akşener'i kast ettiği ileri sürülen sözlerden sonra, Fethullah Gülen'in avukatı açıklama yaptı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Meral Akşener'i kast ettiği ileri sürülen "Fethullah Gülen'in siyasi figürü, MHP'yi cemaatçilerin eline teslim etmek istiyorlar" açıklamasını yapmıştı.

Fethullah Gülen'in avukatı, Devlet Bahçeli’nin iddiaları ile ilgili yazılı bir açıklama yaptı.

MHP'DE GÖREVLENDİRME YOK

Yapılan açıklamada "Gülen ya da Gülen adına hareket eden hiç kimse MHP’de ya da başka bir partide görevlendirme amacıyla hareket etmemiştir." ifadelerine yer verildi.

Fethullah Gülen'in avukatından yapılan o açıklama;

“Sayın Devlet Bahçeli tarafından 1 Aralık 2015 tarihli grup toplantısı sonrasında yapılan açıklamada, ‘Genel Başkanlığa aday olan birisi, Gülen hareketinin MHP’de görevlendirme girişimidir’ şeklinde bir değerlendirmede bulunulmuştur.

Bu iddia doğru olmayıp, MHP’nin kendi iç meselesi olan Genel Başkanlık adaylığı konusuyla müvekkilim Sayın Gülen’in doğrudan ya da dolaylı hiçbir ilgisi yoktur.

Sayın Gülen ya da Gülen adına hareket eden hiç kimse MHP’de ya da başka bir partide görevlendirme amacıyla hareket etmemiştir. Haksız ve mesnetsiz bu değerlendirmenin düzeltilmesini temenni ediyoruz.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.