CHP Yönetiminde Alisiz Aleviler Var

CHP Yönetiminde Alisiz Aleviler Var
Masonların desteklediği Alisiz Alevilik fitnesiyle ilgili şok bir iddia ortaya atıldı. Dünya Ehl-i Beyt Vakfı Başkanı Fermani Altun, CHP'de yönetime gelen Alevi kökenliler arasında “Alevilik İslam dışı” diyenler olduğunu belirtti.

Dünya Ehl-i Beyt Vakfı Başkanı Fermani Altun, “CHP Alevi partisi haline geldi” iddiasını değerlendirdi. 

Dünya Ehl-i Beyt Vakfı Başkanı Altun, CHP’de Aleviliği temsil olmadığını belirterek  aslında Alevi kavramını inkar eden Kemal Kılıçdaroğlu’nun takiyye yaptığını, ancak toplumun artık bu durumu teşhis etmeye başladığını söyledi. Fermani Altun, CHP’de yönetime gelen Alevi kökenli insanlar arasında “Alevilik İslam dışı” diyenler olduğunu belirtti. 
 
Fermani Altun, “Kadın sadece Alevi kökenli, Alevilik ile ilgili ne bir sorunu vardır, ne bir mücadelesi vardır, ne bir inancı vardır, ne bir hizmeti vardır. Alevi kökenden ziyade ideolojik boyuttaki insanlar. Yani Alevilik İslam dışı diyen insanlar, ideoloji boyutunda savunan insanlar burada sadece yer alıyor. Bir ehlibeyt düşmanlığı varCHP’de, inanç düşmanlığı var, on iki imamlar düşmanlığı var, CHP’nin yapısında bu var. O bakımdan orada inanç boyutunda Aleviliği temsil eden kimse yok, ama kamuoyuna öyle yansıtılmaya çalışılıyor. Aleviler CHP tarafından kandırılıyor” dedi. 

Bugün 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum