Evlilik Programında Şehitlerimize Saygısızlık

Evlilik Programında Şehitlerimize Saygısızlık
Evlilik programlarında yaşanan pespayeliklere bir yenisi daha eklendi. Evlilik programı sunucusu Zuhal Topal, şehitleri hatırlatan damat adayına rağmen gelin adayına Roman havası oynattı.

Her gün başka bir skandal ile ekranlara gelen evlilik programlarında yine bir rezalet yaşandı. Evlilik programı sunucusu Zuhal Topal, şehitlerimiz için kullandığı sözlerle büyük bir skandala imza attı.

Damat adayı Zekeriya Bey gelin adayına "Sizi eleştirmek istiyorum, perşembe günü gelen adayınıza sen askerliğini yaptın mı dediniz ve o akşam saatlerinde Türkiye şehit verdi ve siz burada oynadınız" dedi.

Sunucu Zuhal Topal "Biz bu yayını yapmak durumundayız, burada herhangi bir adayımıza neden oynuyosun demek çok yersiz, hayat devam ediyor. sen de buraya gelmeseydin o zaman" diyerek damat adayını susturmaya çalıştı.

Zekeriya Bey "Sizi burada yayında olduğunuz için alkışlıyorum" dedi tepkisini belli ederek stüdyoyu terk etti.

EVLİLİK PROGRAMLARI ÇIĞIRINDAN ÇIKTI

Yaşanan bu büyük saygısızlık RTÜK Başkanı Prof. Dr. İlhan Yerlikaya'nın sözlerini akıllara getirdi.

Geçtiğimiz hafta Radyo Televizyon Yayıncıları Meslek Birliği (RATEM) tarafından Belek Turizm Bölgesi'ndeki bir otelde düzenlenen "Yönetim Çalıştayı"nda konuşan RTÜK Başkanı Yerlikaya, "Özellikle evlilik programları çığırından çıktı. Buralarda çok kötü şeyler oluyor. Ağzımıza alamayacağımız şeyler söyleniyor. Evlilik programlarındaki o sözlerin bazılarını burada ben söylesem ve bunlar televizyonda yayınlansa RTÜK olarak o kanala kapatma cezası vermemiz gerekir" ifadesinde bulunmuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum