CHP'li Böke'nin Hristiyan Olduğu Haberi Demirtaş'ı Çıldırttı!

CHP'li Böke'nin Hristiyan Olduğu Haberi Demirtaş'ı Çıldırttı!
CHP'nin gelecekteki lideri olarak gösterilen Selin Sayek Böke'nin vaftiz edildiği yönündeki haber, İslam düşmanı PKK'nın siyasi uzantısı HDP'nin başındaki Demirtaş'ı çıldırttı.

HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, partisinin grup toplantısında Bugün gazetesinin CHP Sözcüsü Selin Sayek Böke'nin "Vaftiz edildiği" yönündeki haberini gösterip kin kustu. Böke'den değil de Demirtaş'tan tepki gelmesi manidar bulundu. 

Bugün gazetesi, Böke yerine Demirtaş'tan ses gelmesini şöyle haberleştirdi: 

Demirtaş, dünya basınında yer alan haberi Türk halkına duyurmamıza öfkelendi. Böke’nin bile rahatsızlık duymadığı habere tepki gösteren Demirtaş’a, biz de “Sana ne oluyor? Ortaya çıkmasından korktuğun bir sırrın mı var” diye soruyoruz.

bugün’­ün bir­çok kir­li işi­ni ve iliş­ki­si­ni de­şif­re et­ti­ği HDP Eş Baş­ka­nı Se­la­hat­tin De­mir­taş, Se­lin Sa­yek Bö­ke üze­rin­den ga­ze­te­mi­ze kin kus­tu. CHP Söz­cü­sü­’nün Hris­ti­yan ol­du­ğu yö­nün­de­ki ha­be­ri­mi­ze ne Bö­ke­’den ne de CHP’­den tep­ki gel­di. bugün, da­ha ön­ce dün­ya ba­sı­nın­da ha­ber olan bu du­ru­mu yal­nız­ca Türk hal­kı­na du­yur­ma gö­re­vi­ni ye­ri­ne ge­tir­di. Ha­ber­le ala­ka­lı CHP’­li Bö­ke­’ye de ula­şan ga­ze­te­miz, “H­ris­ti­yan mı­sı­nı­z” di­ye sor­du. Ce­vap ver­mek­ten ka­çı­nan Bö­ke, “Ge­nel Mer­ke­ze so­ru­n” di­ye­rek te­le­fo­nu ka­pat­tı. Ha­be­rin ka­mu­oyu oluş­tur­ma­sı­nı fır­sat bi­len ve bugün’­e eşi­nin oku­la git­me­di­ği­ni or­ta­ya çı­kar­dı­ğı için diş bi­le­yen De­mir­taş, dün par­ti­si­nin grup top­lan­tı­sın­da ha­be­ri eleş­tir­di. Sazcı Demirtaş, par­ti­li­le­re bugün’­ün ha­be­ri­ni ade­ta öf­ke pat­la­ma­sı ya­şa­ya­rak kür­sü­den böyle gös­te­rdi.   

Önce yaptıklarına bak

Ko­ba­ni­’yi ba­ha­ne ede­rek in­san­la­rı so­ka­ğa dök­tü. 6-8 Ekim 2014’de­ki olay­lar­da 50 ki­şi öl­dü.
 
23 Ara­lık 2015’te Rus Dı­şiş­le­ri Ba­ka­nı Lav­ro­v’­dan PKK için fü­ze is­te­di­ği­ni bu­gün yaz­dı. Ha­be­ri eleş­ti­ren De­mir­ta­ş’­ı Rus ba­sı­nı ya­lan­la­dı.
 
bu­gün, De­mir­ta­ş’­ın öğ­ret­men eşi Ba­şak De­mir­ta­ş’­ın sah­te ra­por ala­rak ay­lar­ca oku­la git­me­di­ği­ni or­ta­ya çı­kar­dı.
 
De­mir­taş, Su­r’­da in­san­la­rı ba­ri­kat­la­ra ve hen­dek­le­re ça­ğı­rır­ken, kar­de­şi­nin ote­lin­de iş­le­rin gü­lük gü­lis­tan­lık ol­du­ğu an­la­şıl­dı.  
 
7 Ha­zi­ra­n’­dan ön­ce saz ça­lıp ‘ba­rı­ş’ me­sa­jı ve­ren De­mir­taş, se­çim­ler­den son­ra ağız de­ğiş­tir­di.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
16 Yorum