'Başörtülü' Nevruz Hanım Yeni Bir Rezalete İmza Attı!

'Başörtülü' Nevruz Hanım Yeni Bir Rezalete İmza Attı!
Esra Erol'un 'kadrolu' başörtülü gelin adayı Nevruz hanım, yine olay çıkardı. Kendisine talip olan eş adayını Tarkan'a benzemiyor diye reddetti, stüdyoyu terk etmek istedi. Tesettürlü hanımlar yine yerin dibine girdi. Bakalım rezalet ne kadar sürecek?

ATV'de yayınlanan evlilik programında Esra Erol'un 'kadrolu' başörtülü gelin adayı Nevruz hanım, yine olay çıkardı. Kendisine talip olan eş adayını Tarkan'a benzemiyor diye reddetti, stüdyoyu terk etmek istedi. Tesettürlü hanımlar yine yerin dibine girdi. Bakalım rezalet ne kadar sürecek?

RTÜK Başkanı İlhan Yerlikaya’nın bile “Çığırından çıktı” dediği TV’lerdeki evlilik programlarında başörtülüler, reyting malzemesi olarak kullanılmaya devam ediliyor.

ATV’de Esra Erol’un programına ‘kadrolu’ gelin adayı olarak çıkardığı Nevruz hanım da tesettürlü bayanları utandırmaya devam ediyor.

Kendisine Nişantaşı, Etiler, Moda ve Cihangir’den koca aradığını söyleyen Nevruz hanıma yeni bir talipli çıktı.

Ancak Nevruz hanım, kendisine talip olan damat adayının şarkıcı Tarkan’a benzemediği ifade ederek ‘hayır’ cevabı verdi.

Bir an önce Stüdyoyu terk etmek isteyen Nevruz hanıma Esra Erol engel oldu. Nevruz hanımın yaklaşımı büyük tepki çekti.

nevruz.jpg

Ekrana çıkarılmasına göz yumulan "başörtülü" Nevruz hanımın mütedeyyin kesimi daha ne kadar utandıracağı merak ediliyor.  

NEVRUZ HANIMIN O VİDEOSUNU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

RTÜK Başkanı Prof. Dr. İlhan Yerlikaya, evlilik programlarını şöyle eleştirmişti: "Özellikle evlilik programları çığırından çıktı. Buralarda çok kötü şeyler oluyor. Ağzımıza alamayacağımız şeyler söyleniyor. Evlilik programlarındaki o sözlerin bazılarını burada ben söylesem ve bunlar televizyonda yayınlansa RTÜK olarak o kanala kapatma cezası vermemiz gerekir.” 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
37 Yorum