Arınç 10 Kişiyle Uludağ'da Gizli Toplantı Yaptı

Arınç 10 Kişiyle Uludağ'da Gizli Toplantı Yaptı
AK Parti'nin kurucularından Bülent Arınç, Cumhurbaşkanı Erdoğan'la girdiği Dolmabahçe polemiğinin ardından dikkat çeken bir görüşmeye imza attı. Arınç, Uludağ'da bir grup işadamı ile biraraya geldi.

AK Parti'nin kurucularından ve partinin en önemli 3 isminden biri olarak gösterilen, eski Meclis Başkanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Cumhurbaşkanı Erdoğan'la girdiği Dolmabahçe polemiğinin ardından dikkat çeken bir görüşmeye imza attı. Arınç, Uludağ'da bir grup işadamı ile biraraya geldi.

Bugün gazetesi olayı "Uludağ Laila'da geçen hafta olağanüstü güvenlikli bir toplantı yapıldı. Bülent Arınç’ın  ev sahipliğini  yaptığı yemekli toplantıya işadamı Hayri Yazıcı başta olmak üzere ismi açıklanmayan 10 kişi katıldı. Sosyetik mekanda güvenlik kameraları kapatıldı" diye duyurdu. 

Bugün haberinde ayrıca şu ifadelere yer verdi: "Cep telefonları ve kameraların çekim yapmasına izin verilmeyen toplantıda korumalar tarafından tedbirler üst safhaya çıkarıldı. Garsonlara ve restoranda çalışanlara fotoğraf çekilmemesi özellikle tembih edildi. Tam bir sıkıyönetim uygulanan mekanda kuş uçurtulmadı. Bir koruma ordusu eşliğinde yenen yemeğin sebebi öğrenilemezken; Arınç’ın daha önce de aynı mekanda Yazıcı ile buluştuğu ortaya çıktı. Arınç’ın geçtiğimiz günlerde büyük  tepki çeken açıklamalarından sonra sır gibi saklanan bu yemekte nelerin konuşulduğu ise akılları karıştırdı."

GÜL ARINÇ GÖRÜŞMESİ

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile de Cumhurbaşkanı Erdoğan önceki gün Beştepe'de 3 saatlik bir görüşme yaptılar. Bu görüşmenin ardından Gül, yanında Hüseyin Çelik ile birlikte Arınç'ın evine geçti. Gül, Arınç, Çelik'li görüşmede AK Parti'deki muhalif isimler olarak gösterilen Sadullah Ergin ile Nihat Ergün'ün de yer alması dikkat çekti. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
26 Yorum