Yenişafak'a Molotoflu Saldırı

Yenişafak'a Molotoflu Saldırı
Yeni Şafak Gazetesi'nin İstanbul Bayrampaşa'daki binasına molotoflu saldırı gerçekleşti. 4 kişi olduğu belirlenen saldırganlar pompalı tüfekle ateş de açtı. Saldırganlar kameralara yakalandı.

Yeni Şafak Gazetesi'nin İstanbul Bayrampaşa'daki binasına molotoflu saldırı gerçekleşti. 4 kişi olduğu belirlenen saldırganlar pompalı tüfekle ateş de açtı. Saldırganlar kameralara yakalandı. Saldırısı sonrası çıkan yangın güvenlik görevlilerinin müdahalesiyle söndürüldü. Aynı saatlerde Akite de molotoflu saldırı gerçekleştiği belirtildi.

İstanbul Bayrampaşa'da bulunan Yeni Şafak Gazetesi'nin olduğu binaya kimliği belirsiz 4 kişi tarafından molotoflu ve silahlı saldırı düzenlendi. Binanın giriş kapısına molotoflar atan saldırganlar ofislerin bulunduğu bölümlere ise uzun namlulu silahlarla ateş açtı.

Olayda, ölen ya da yaralanan olmazken, binada maddi hasar meydana geldi. Molotof kokteyli atılan giriş kapısı, güvenlik görevlisi tarafından söndürüldü. Saldırı sonrası olay yerine çok sayıda polis ve itfaiye ekibi sevk edildi. Polis, olay yeri ve çevresini emniyet şeridiyle kapatıp inceleme yaparken, çevredeki güvenlik kameraları da incelemeye alındı.

Binanın önünde bir çanta içinde kullanılmamış molotof kokteylleri ile boş kovanlar ve kaçan şüphelilerden düşen bir çakmak bulundu.

Güvenlik görevlilerinin fark etmesi üzerine şüpheliler gazete binası önünden Aksaray-Otogar bağlantı yoluna doğru kaçtı.

videogaleri.gif

fotogaleri-002.gif

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum