Yahudi Lobisinden O Başkan'a Siyon Şamdanı

Yahudi Lobisinden O Başkan'a Siyon Şamdanı
Başlarında kipalarla Türkiye'ye gelen ve Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından Beştepe'de ağırlanan Siyonist lobi kuruluşu temsilcilerinin, İstanbul'da kendilerine eşlik eden CHP'li belediye başkanına siyon şamdanı hediye ettiği ortaya çıktı.

Yahudilerin ABD'deki en büyük lobi kuruluşu olan "Büyük Amerikan Yahudi Teşkilatları Başkanlar Konferansı", yılda bir kez gerçekleştirdikleri yurt dışı gezisi için bu yıl Türkiye'yi seçti.

Pazar günü İstanbul'a gelen ve Pazartesi günü İstanbul’da Türk Yahudi Cemaati ile bir araya gelen grup, Salı günü Ankara’da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından ayrı ayrı ağırlandı.

Siyonist lobi kuruluşu temsilcilerinin Cumhurbaşkanı Erdoğan'la görüşmelerinde başlarında kipa olması dikkat çekti.

Beştepe'deki görüşmede İsrail-Türkiye arasında bir süredir devam eden barış görüşmelerine dair fikir alış verişinde bulunulduğu belirtilti.

Siyonist lobi kuruluşu temsilcilerinin İstanbul'daki temaslarıyla ilgili yeni bir detay ortaya çıktı.

murat-hazinedar-dan-o-haberlere-aciklama-1612208.jpeg

CHP'Lİ BAŞKAN'A SİYON ŞAMDANI

Siyonist lobi kuruluşu temsilcileri, İstanbul'da kendilerine eşlik eden Beşiktaş Belediye Başkanı  CHP'li Murat Hazinedar'a siyon şamdanı hediye etmiş.

Yahudi gazetesi Şalom'un haberine göre, "35 kişilik grup pazar günü İstanbul’a geldi. Pazartesi sabahı ilk durak olarak Ulus Özel Musevi Okullarını ziyaret eden Amerikalı grup, burayı gezdikten sonra bir grup lise öğrencisi ile de sohbet etme fırsatı buldu. Buradaki buluşmaya Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar ve eşi de katıldı. Türkiye’deki ilk halka açık Hanuka kutlamasının görüntüleriyle Beşiktaş’ı tanıtan Başkan Hazinedar, tüm heyete kahve fincanı seti hediye etti. Konuk heyet de, Başkan Hazinedar’a bir hanukiya hediye ederek teşekkür etti. Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar ile sohbet etme ve fikir alışverişi yapma fırsatı bulan heyet, daha sonra Balat’a gitti."

Habervaktim.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum