En İyi 'Sonra Oku' Uygulamaları

En İyi 'Sonra Oku' Uygulamaları
Okumaya ve izlemeye hemen zaman ayırmayan ve sonra izlemek isteyenlere özel hazırlanan haberimizde en iyi 'Sonra Oku' uygulamalarını araştırdık.

Özellikle çalışan insanların internette karşılaştıkları makale, video veya diğer içerikleri hemen tüketebilmesi mümkün olmuyor. Ancak karşılaşılan bu içerikleri kaydetmek için yer imi oluşturmak gibi çözümler de hem görüntü kirliliği yaratması açısından, hem de düzensiz olması açısından iyi bir seçim değil.

Neyse ki sadece bunun için tasarlanmış birçok 'Read it Later' ya da Türkçesiyle 'daha sonra oku' uygulamaları bulunuyor. Biz bu rehberimizde bu kategoride yer alan en iyi servisleri ve uygulamaları listeleyelim dedik.

Şahsen benim için en iyi not alma uygulaması olan Evernote ile Evernote Web Clipper Chrome uzantısı bu iş için harika bir çözüm.

Evernote Web Clipper uzantısını Chrome Uzantı Mağazası'ndan indirip tarayıcınıza eklediğinizde tarayıcının sol üst tarafında bir Evernote simgesi beliriyor. Daha sonra okumak istediğiniz bir içerikle karşılaştığınızda bu simgeye tıklıyorsunuz. 

Uzantının güzel olan tarafı kaydetmek istediğiniz sayfayı Makale, Basitleştirilmiş Makale, Tam Sayfa veya Ekran Görüntüsü gibi farklı seçeneklerle kaydedebiliyorsunuz.

Ayrıca kaydettiğiniz sayfa direkt olarak Evernote hesabınıza ve istediğiniz not yığınına gönderiliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.