"İki Gazeteci Gizli Belgeleri Yayınlamıştır"

"İki Gazeteci Gizli Belgeleri Yayınlamıştır"
Başbakan Davutoğlu KKTC'ye su temini projesinin imza töreninde Başbakan Dündar ve Gül'ün tahliyesi hakkında açıklama yaptı.

Davutoğlu'nun konuşmasından satırbaşları ise şöyle;

Asrın projesinin hem yavru vatana, Türkiye'nin ana sütü gibi onlara helal olan su getirilmiş ve stratejik hamleler yapılmıştır. KKTC'ye giden su stratejik yatırımdır, önümüzdeki dönemde Türkiye ile Kıbrıs arasına kurulan hat suyu aktardığı gibi Kıbrıs'ın geleceği çerçevesinde önemli bir hamledir. Tekrar hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. İnşallah bu suyla birlikte tüm soydaşlarımız içme suyu ve bereketli toprakları daha da bereketli hale gelecektir. KKTC'nin kurumsal bir yapıya kavuşması önemlidir. KKTC bir kurucu devlet olarak inşa edildi. çözüm olmaması halinde dünyada saygın ve birikime sahip bir ülke olarak devam edecektir.

Türkiye'nin KKTC'ye verdiği destek olmazı olur kılan destek  bugünkü su projesi gibi hep sürecek. Türkiye her ne surette olursa olsun soydaşının ve KKTC'nin yanındadır. 

Başbakan Davutoğlu Dündar ve Gül'ün tahliyesi hakkında açıklama yaptı.  Açıklamada "Konu iki gazetecinin görüş beyan etmesi değil. Konu Bayırbucak TürkmenLErine yardım etmekle ilgili. MİT haberlerinde bir casusluk söz konusu. İki gazeteci gizli belgeleri yayınlamıştır.  

AYM sadece tutuklu yargılamaya bakmaz. Bütün yargı süreci AYM'ye bağlanamaz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.