Teşkilatlar Akşener için birbirleriyle yarışıyor

Teşkilatlar Akşener için birbirleriyle yarışıyor
Görevden alınan teşkilatlara destek amacıyla gittiği illerde yoğun ilgiyle karşılaşan MHP Genel Başkan adayı Meral Akşener için teşkilatlar birbirleriyle yarışıyor.

MHP Genel Merkezi tarafından görevden alınıp teşkilatları kapatılan illerin başkanları Meral Akşener’i misafir edebilmek için yarışıyor. Gelen davetlerin hepsine icabet etme kararı alan Akşener'e davet yağıyor.  Akşener ise bu yoğun davet talebi karşısında ziyaret programı hazırlamakta güçlük yaşıyor.

İlk ziyaretini MHP Denizli eski İl Başkanı Yasin Öztürk’ün daveti üzerine Denizli’den başlatan Akşener, daha sonra sırasıyla Uşak, Aksaray ve Elazığ teşkilatlarına konuk oldu. Son olarak gittiği Elazığ’da Başbakan gibi karşılanan Meral Akşener’i hafta sonu yine yoğun bir program bekliyor. Meral Akşener ilk olarak 11 Mart Cuma günü eski MHP İl Başkanı Bekir Çetin’in konuğu olarak Çorum’da olacak. Çorum dönüşü Trakya’ya geçecek olan Akşener’in 12 Mart Cumartesi günkü durağı Tekirdağ. Trakya’daki ziyaretini 13 Mart Pazar günü Kırklareli’nde tamamlayacak olan MHP Genel Başkan adayı Meral Akşener, 19 Mart Cumartesi günü de Samsun’dan Karadeniz çıkartmasını başlatacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum