Aydınlık'tan masa başından üfleme fitme

Aydınlık'tan masa başından üfleme fitme
Aydınlık gazetesi, "masa başından üfleme fitne" olduğu her halinden belli olan, "bir AKP'li yetkili"ye dayandırdığı sözde haberinde "AKP içindeki tartışmaları önleyemeyen Erdoğan, Davutoğlu'nu değiştirmek için düğmeye bastı" iddiasında bulundu.

Daha düne kadar teröristbaşı Öcalan'la sıkı fıkı iken son dönemde milliyetçi / vatanperver söylemlere bürünen Doğu Perinçek'in Aydınlık gazetesi, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Başbakan Davutoğlu'nu çizdiğini ileri sürdü.

"Masa başından üfleme fitne" olduğu her halinden belli olan sözde Aydınlık haberinde, "Cumhurbaşkanı Erdoğan Davutoğlu'nu çizdi" başlığı kullanıldı.

Sözde haberde "AKP içindeki tartışmaları önleyemeyen Tayyip Erdoğan, Başbakn Ahmet Davutoğlu'nu değiştirmek için düğmeye bastı" denildi.

2-243.jpg

KİMMİŞ O "AKP'Lİ YETKİLİ"?

Aydınlık üfleme haberinde, bir de "AKP'li yetkili"den söz etti, bu esrarengiz ismin kendilerine bilgi aktardığını ileri sürdü:

"AKP kulislerinde Davutoğlu'nun Erdoğan'a teslim olmak yerine direneceği belirtildi. Aydınlık'a konuşan bir AKP'li yetkili 'Davutoğlu kamuoyundaki tepkileri arkasına alarak durumunu kuvvetlendirmeye çalışıyor. Erdoğan'ın kontrolsüz çıkışlarını kendi lehine çevirmeye gayret ediyor' dedi."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum