Alçak tuzak imha edildi

Alçak tuzak imha edildi
PKK'nın yola tuzakladığı el yapımı patlayıcı güvenlik güçleri tarafından kontrollü bir şekilde imha edildi.

Diyarbakır Valiliğinden yapılan açıklamada, İl Jandarma Komutanlığı tarafından vatandaşların can ve mal güvenliğinin sağlanması, mevcut huzur ve güven ortamının devam ettirilmesi, vatandaşların her türlü terör eylemlerinden korunması ve seyahat etme haklarını rahatlıkla kullanması maksadıyla her türlü tedbirin alındığı belirtildi.

SİLVAN'DA BULUNAN PATLAYICI İMHA EDİLDİ

Açıklamada, bu tedbir kapsamında, Silvan ilçesinin Bayrambaşı Mahallesi’nde yapılan mayın ve el yapımı patlayıcı araması çalışmaları esnasında, yolun kenarında 4 adet 12 kiloluk mutfak tüpü amonyum nitrat ile güçlendirilmiş 40 metre kablo tespit edildiği, tespit edilen el yapımı patlayıcıların, patlayıcı madde imha timi tarafından yola zarar vermemek için bulunduğu yerden emniyetli bir yere taşıdıktan sonra patlatılarak imha edildiği belirtildi.

"FAALİYETLERE DEVAM EDİLECEK"

Patlama sonrası herhangi bir can ve mal kaybı yaşanmadığı ifade edildi. Açıklamada, "Bölgemizde yaşayan vatandaşların huzur ve güven içerisinde seyahat özgürlüğünü rahatlıkla kullanabilmesini sağlamak amacıyla teröristle mücadele kapsamında yürütülen faaliyetlere kararlılıkla devam edilecektir” denildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.