Halaçoğlu: Kimsenin adamı değilim

Halaçoğlu: Kimsenin adamı değilim
MHP Kayseri Milletvekili Yusuf Halaçoğlu, kimsenin adamı olmadığını belirterek, "Allah'tan başka kimsenin önünde hele hele bir çıkar için asla eğilmem. Siyaseti sevmem ama bir araç olarak görürüm" dedi.

MHP’de mahkemenin kayyum kararının ardından gelişmeler merakla izlenirken, Genel Başkanlığa adaylığını açıklayan Ümit Özdağ ile birlikte hareket ettiği ifade edilen MHP Kayseri Milletvekili Yusuf Halaçoğlu, sosyal medya hesabından dikkat çeken açıklamalar yaptı. Hayatında kimsenin adamı olmadığını ve kimseye de yalakalık yapmadığını belirten Halaçoğlu şu ifadeleri yazdı:

"Hayatımda kimsenin adamı olmadım. Adamı adam diye sayarım ve severim. Hayatım boyunca gerek ilmî sahada, gerekse bürokratik dönemlerimde kimseden torpil ve yardım istemedim. Her şeyden önce aklıma, bilgime güvenirim. Allah'tan başka kimsenin önünde hele hele bir çıkar için asla eğilmem. Başıma gelebilecek en büyük felaket ölümse o da Allah'ın takdiridir. Dolayısıyla ölümden korkmam. Aldığım kararlar inandığım içindir. Kimseye yalakalık yapmak uğruna şahsiyetimden ödün vermem. Takdir ettiklerim buna layık olduğu müddetçe bu takdirim devam eder. Başkaları beni sevsin ve takdir etsin diye de çaba göstermem. Hizmet ve görevi olması gerektiği için yaparım. Geleceğimle ilgili plân yapmam. Getirildiğim görevler kendi isteğim dışında hep teklifle olmuştur. Göründüğümden farklı olmaya çalışmam, içimden geldiği gibi hareket ederim. Kimseye boyun eğmem. Mensubu bulunduğum Türk milleti benim için her şeydir. Onun yücelmesi, mensuplarının dünyanın neresinde olursa olsun rahat etmesi için her türlü gayreti gösteririm. İlmi alanda bilmediğim konularda konuşmam. Siyaseti sevmem ama bir araç olarak görürüm. İllâ ki başka bir siyasetçiye benzemeye çalışmam, doğru bildiğimi yaparım."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum