DAEŞ CIA’ya hizmet ediyor

DAEŞ CIA’ya hizmet ediyor
CIA eski çalışanından bomba açıklama! “DAEŞ’i tamamen CIA üretti” diyemem ama DAEŞ, CIA’nın çıkarlarına hizmet ediyor.

Amerikan gizli servisi CIA'nın eski görevlilerinden olan Elizabeth Murray önceki gece aHaber'de yayınlanan Yaz-Boz programında önemli açıklamalarda bulundu. DAEŞ'in CIA'ya hizmet ettiğini söyleyen deneyimli ajan Batı medyasının Türkiye ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'la uğraşmasının ise komik olduğunu söyledi. İşte o açıklamalar: Birçok ABD'linin Ortadoğu'daki Amerikan müdahalelerinden haberi yok. Bizden özgür olduğumuz için nefret etmiyorlar. Müslüman dünyasının ABD'ye kızgınlığının sebebi CIA'nın bu ülkelerde gerçekleştirdiği darbelerdir. On yıllardır devam eden ABD müdahaleleri, 1970'lerde Taliban'ın eğitilmesi, El Kaide'nin kuruluşuna yardım ve bugün DAEŞ... Bütün bunlardan kim kar ediyor? Ortadoğu'daki terörden sadece silah baronları kazanç sağlar. 

PKK'YA AMBARGO UYGULAYIN

"DAEŞ'i tamamen CIA üretti" diyemem ama DAEŞ, CIA'nın çıkarlarına hizmet ediyor ve bu işte İsrail'in de parmağı var. Kürtler ile olan meseleye de bırakalım Türkiye karar versin. Dış istihbarat teşkilatlarının sürece dahil olmasına izin vermeyelim. Terörü tek tek terörist vurarak bitiremezsiniz. Terör bataklığını kurutmak gerekiyor. Yani silah desteğini kesmek... PKK ve YPG'ye silah sevkiyatı için ambargo konulması taraftarıyım.

SİLAH TÜCCARI DERİN DEVLET

ABD'deki derin devletin başkanının kim olduğunun önemi olmaksızın ortada bulunan çıkar ile alakalı olduğunu düşünüyorum. Bence derin devlet, bu savaşlar ile zenginleşen silah tüccarları ve kurumsal askeri firmalardan oluşan karmaşık bir yapı. 2013'te bir İsrail bakanı Suriye'deki karışıklık için "En iyi çözüm, çözümsüzlüktür" demişti. Çünkü onlar ortada başka bir Suriyeli kalmayana kadar tüm Suriyeliler'in birbirini öldürmesinden oldukça memnun. Bu aynı zamanda silah üreticileri için ve ABD'deki derin devlet için de çok karlı bir iş.

TAKVİM

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum