AK Partili başkana silahlı saldırı

AK Partili başkana silahlı saldırı
Denizli Çivril'in Belediye Başkanı Gürcan Güven’in evi ve otomobiline kimliği belirsiz kişilerce pompalı tüfekle ateş açıldı.

 

Çivril Belediye Başkanı Gürcan Güven’in, Stadyum Mahallesi’ndeki evine ve önündeki park halindeki otomobiline bugün saat 06.00 sıralarında bir otomobilden pompalı tüfekle peşpeşe toplam üç el ateş edildi. Otomobilin camı kırılırken, kaportasında ve evin panjurlarında saçma delik ve izleri meydana geldi. Saldırganlar olayın ardından hızla kaçtı. Silahlı saldırı sırasında ailesiyle birlikte evde bulunan Başkan Gürcan Güven, polisi arayıp, durumu bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, mahalleyi gören kameraları inceleme aldı, mahalle sakinlerinin ifadelerine başvurdu. Çivril Kaymakamı Orhan Burhan da olay yerine gelerek polisten bilgi aldı.

civril-belediye-baskani-nin-ev-ve-otomobiline-silahli-saldiri-6866564.jpegfft16_mf6866562.jpeg

Olay sonrası geçmiş olsun dileklerini kabul eden Başkan Güven, "Bu toprağın evladıyım, kimseyle şahsi bir husumetim, kavgam yok. Bugün yapılan saldırı bizim yapmak istediğimiz hizmetleri yavaşlatma amacıyla yapılmıştır. Çivril için yaptığımız, yapmak istediğimiz hiçbir hizmetten ne vazgeçeceğiz ne de erteleyeceğiz. Biz bu yola Çivril için çıktık Çivril’in menfaatine olan hiçbir şeyden bizi döndüremezler" dedi.

Saldırıyla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.