Devletin üniversitesinde eşcinsel etkinlik

Devletin üniversitesinde eşcinsel etkinlik
Sürekli bölücü terör örgütü PKK ve DHKP-C terör örgütü yandaşlarının eylemleriyle gündeme gelen Ankara Üniversitesi şimdi de sapkınlarla birarada...

Ankar Üniversitesi'nde PKK ve DHKP-C'nin ardından şimdi de sapkınlar sahnede.

Üniversitede, eşcinsellerin STK'sı Kaos GL ile ortaklaşa etkinlik düzenleniyor.

Ankara Üniversitesi Cebeci Kampüsü’nde geçtiğimiz Mart ayının son 15 günü içerisinde peşpeşe etkinlik düzenleyen Kaos GL adlı sapkın grup şimdi de  ‘Kadın Medya Okulu’ adı altında Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi’nin (İLEF) öğretim üyelerinin katılımı ve anlatımı ile ortaklaşa program yapmaya başladı.

Söz konusu sözde etkinlikte, eşcinsellerin medyada nasıl yer aldığı tartışılmaya başlandı.

AVRUPA BİRLİĞİ DESTEK ÇIKTI

Tartışma konusu haline gelen programların Nisan ve Mayıs ayı boyunca her Pazar günü Ankara Üniversitesi Cebeci Kampüsü Ahmet Taner Kışlalı Sanatevi’nde yapılacağı öğrenildi. Söz konusu etkinliğe katılımın fazla olması için de program açık ve ücretsiz hale getirildi; ancak programa katılım için Kaos GL’nin iletişim adresinden en az bir gün önceden “niyet mektubu” yazarak kayıt yaptırma zorunluluğu koşuldu. Sözde program, Sivil Düşün AB Programı Aktivist Desteği kapsamında Avrupa Birliği desteğini alarak hazırlandı.

EŞCİNSELLER SAVUNMAYA GEÇTİLER

Sözde programa Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi öğretim üyeleri de açık katkı veriyor. Fakültenin en seçkin hocaları, katılımcılara medyayı eleştirel bir sunum yapıyor. Sözde programda anlatılan ve anlatılacak olan konuların bazıları şöyle: “Medyanın Homofobisi/Transfobisi, Cinsiyetçi Dili, Medyada Lezbiyen Biseksüel Kadınların Temsili, LGBTİ Gazetecilik, Muhabirlik Deneyimleri, Deneyimlerin Çoğaltılması…”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.