Diriliş'te ‘Mahsun Kırmızıgül’ krizi çıktı!

Diriliş'te ‘Mahsun Kırmızıgül’ krizi çıktı!
Türkiye’nin reyting rekorları kıran dizisi ‘Diriliş Ertuğrul’da Mahsun Kırmızıgül krizi yaşnıyor.’Diriliş’ Ertuğrul’un yapımıcısı Mahsun Kırmızıgül’ün çekmek istediği filme oynamasını istemediği öğrenildi.

TRT’nin izleyicileri ekranları başına kitlediği dizinin sezon finali yapmasıyla birlikte başrol oyuncusu Engin Altan Düzyatan ilk iki filminde de oynadığı 'Romantik Komedi' serisinin yeni projesinde yer almayı planlıyordu.

DİRİLİŞ'İN YAPIMCISI KIRMIZIGÜL'ÜN FİLMİNE KARŞI

TRT 1'de ekrana gelen Diriliş'in yapımcısı, Engin Altan Düzyatan'ın Mahsun Kırmızıgül ile Murat Tokat'ın yapımcılığını üstlendiği 'Romantik Komedi' filminde oynamasını istemiyor.

ŞİMDİ NE YAPACAK?

Yapımcı, tarihi bir karakterle özdeşleşen oyuncunun romantik bir projeyle gündeme gelmesini istemiyor. Engin Altan Düzyatan, geçen yıl sözleşme yaptığı Mahsun Kırmızıgül ile yeni sezonda çalışmaya devam edeceği Diriliş'in yapımcısı arasında kaldı.

DAHA ÖNCE DE ERTELENMİŞTİ

Yaşanan krizinin nasıl çözüleceği merak konusu… 'Romantik Komedi Balayı' filmi geçen yaz da Engin Altan Düzyatan'ın "Diriliş" dizisinde olmazsa olmazı olan sakallarını kesemediği için bu yıla ertelenmişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum