Bingöl'den Başbakan'a övgü!

Bingöl'den Başbakan'a övgü!
Yavuz Bingöl Başbakan Davutoğlu'nun Strazburg'daki konuşmasını hatırlatarak "Konuşmanız muhteşemdi, muhteşemdi, muhteşemdi" dedi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu dün Kültürel Kalkınma Projesi kapsamında sanatçılarla bir araya geldi. Toplantıya geçtiğimiz günlerde Öykü Gürman'dan boşanan Yavuz Bingöl de katıldı.

"KONUŞMANIZ MUHTEŞEMDİ"

Etkinlik sonrası Başbakan Davutoğlu ile ayak üstü görüşen Bingöl, Davutoğlu'na övgüler yağdırdı. Bingöl, Başbakan'ın Strazburg'daki konuşmasını hatırlatarak "Strazburg'daki konuşmanız muhteşemdi, muhteşemdi, muhteşemdi" dedi.

"BÜTÜN TÜRKİYE ADINA KONUŞTUM"

Bu sözler üzerine Başbakan Davutoğlu da "Ben bütün Türkiye adına konuştum" dedi.

STRAZBURG'DA NE OLMUŞTU?

Başbakan Davutoğlu'na doğu ve güneydoğu illerinde süren operasyonlar hakkında İngilizce soru soran HDP milletvekili Ertuğrul Kürkçü'ye çok sert sözlerle karşılık vermişti.. Öncelikle "Bu soruyu Türkçe sormanızı isterdim" diyen Başbakan Davutoğlu şu ifadeleri kullanmıştı: "Kim yaparsa yapsın, yollara mayın döşerse, bomba yüklü arabalara vatandaşlarıma saldırırsa onu durdurmak benim asli görevimdir ve bu mücadele her Türkiye vatandaşı kendini güvende hissedene kadar sürecektir. Çözüm süreci ilan edildiğinde silahlar bırakılsaydı bugün başka şeyler konuşuyor olabilirdik. Terör örgütü eylemere devam edecek, siz dönüp bu operasyonların ne zaman biteceğini soracaksınız. Ama Türkiye'de her şey konuşulabilir. TBMM'de istediğiniz ifadede bulunuyorsunuz. Sorularınızın cevabı bu satırların arasındadır. Türkiye'yi dinlemeyi bilseydiniz, sorularınızın cevaplarını alırdınız."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.