Erdoğan Adana'da konuştu!

Erdoğan Adana'da konuştu!
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Adana'da toplu açılış töreninde konuştu

İşte Erdoğan'ın konuşması:

Adana'ya yeni Türkiye'nin inşasına verdikleri destek için teşekkür ediyorum. 13 yıldır ülkemizin 80 vilayeti içinde Adana içinde çalışıyoruz. 

Adana'yı hızlı tren hatlarının merkezi haline getiyoruz. Konya'dan Karaman üzerinden geçip Adana'ya ulaşan hızlı tren buradan Osmaniye üzerinden Gaziantep'e ulaşacak. 

Mersin Adana yolunu yeniden projesini yeniden yaptık.2018 yılına kadar bu projeyi tamamlayacağız. 

Adana'ya 33 bin kişilik dev bir stadyum inşa ediyoruz. Tamamlandığında şehrimizin sembollerinden biri olacağına inanıyorum. Görülüyorki Adanaspor Süper Lige yükseliyor. 

Ulaştırma Bakanlığımız Çukurova Havalimanı çalışmasını devraldı. En kısa zamanda tamamlanacak. Şimdi 33 bin kişilik dev bir stadyum inşa ediyoruz.

Adana'da 1550 yataklı bir şehir hastanesi yapıyoruz. 13 yılda Adana'ya yaptıklarımı saymıyorum. Rahmetli Neşat Ertaş, 'Aşkınan çalışan yorulmaz' derdi. Bizde milletimize aşk ile sevda ile hizmet ediyoruz. 

Türkiye'de neler olduğunu, kimin hangi niyetle yaptığını Adanalı çok iyi biliyor. Birileri biz yeni Türkiye derken, yeni anayasa derken birilerinin darbe anayasası demesi Adanalı'nın gözünden kaçar mı? 

Adana'yı tüm dünyanın en önemli enerji dağıtım merkezi haline getirmek için uğraşırken bize çelme takanları Adanalı affeder mi? 

Adana köprü başı, otur saraya karşı, gel beraber gezelim, dosta düşmana karşı. Tamam biz bugüne kadar dosta düşmana karşı hep Adanalılarla beraber olduk.

Dün 23 Nisan'dı. Meclisimizin açılışının 96. yılını kutluyorum. Adana'nın yiğitleri ne dedi, Adana'ya gavur geldi. Böyle diyerek dağa çıkıp mücadeleyi başlatmışlardır.

Pensilvanya'da oturuyorsun. Suçlu değilsen çık gel. İnlerine gireceğiz demiştim. Girdik mi? Girdik. Hala devam ediyoruz. Bir kısmı ceza evinde bir kısmı yurtdışında. Onlar kaçıyor biz kovalıyoruz. Bizi bölemeyecekler. Tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet. Bizim olayımız bu. Biz bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız, kardeş olacağız, hep birlikte Türkiye olacağız.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum