Dünya devi şirket Paypal Türkiye'den çekildi!

Dünya devi şirket Paypal Türkiye'den çekildi!
İnternet üzerinden alışveriş yapılmasını sağlayan ödeme sistemi olan dünya devi şirket PayPal, Türkiye’deki faaliyetlerini durdurduğunu açıkladı.

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu'na (BDDK) yaptığı lisans başvurusunun reddilmesinin ardından Paypal Türkiye'deki faaliyetlerini durduğunu açıkladı.

İŞLEMLER YAPILAMAYACAK

Alınan karar uyarınca 6 Haziran Pazartesi gününden itibaren Türkiye'deki müşteriler PayPal hesapları üzerinden para gönderme ve alma işlemi yapamayacak.

PayPal müşterileri bu sürede hesaplarına giriş yaparak, varsa hesaplarındaki bakiyeyi Türkiye’deki banka hesaplarına aktarabilecek.

Müşteriler PayPal'ın bilgi sayfasını ziyaret ederek bu sürecin kendilerini nasıl etkileyeceğine ilişkin detaylı bilgi alabilecek.

ÇALIŞMALAR SÜRECEK

PayPal'ın internet sitesinde yapılan açıklamada, gelecekte Türkiye'deki müşterilere yeniden hizmet verebilmek için gerekli izinlerin alınması yönündeki çalışmaların süreceği belirtildi.

Online ödeme sistemleri içeresinde dünya sektöründe lider isimlerden olan Amerikan şirketi PayPal; ABD'nin yanı sıra, İngiltere, Almanya, Fransa, İspanya, Belçika, Avusturya ve İsviçre gibi birçok ülkede faaliyet gösteriyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.