Kadın terörist PKK'nın iğrençliklerini anlattı

Kadın terörist PKK'nın iğrençliklerini anlattı
Güvenlik güçlerinin hız kesmeden devam ettirdiği operasyonlarda teslim olan 16 yaşındaki N.Ö. hain bölücü terör örgütü PKK'nın iğrençliklerini itiraf etti.

Güvenlik güçlerinin büyük bir kararlılıkla bugünlerde devam ettirdiği operasyonlarda teslim olan 16 yaşındaki N.Ö., öldürülen Nusaybin sorumlusu Zamani Çamak için “Beni taciz etti. ‘Artık benim himayemdesin’ diyerek tecavüze kalkıştı, bağırınca bıraktı” dedi.

SEVGİLİSİ İÇİN DAĞA ÇIKTI

Hain bölücü terör örgütü PKK'ya katılma süreci ve PKK'nın gerçek yüzüyle ilgili önemli bilgiler veren N.Ö., PKK’lı birine âşık olduğunu ve ailesinin kendisini evlatlıktan reddetmekle tehdit ettiğini söyledi. Sevgilisi için dağa kaçtığını anlatan N.Ö., terör kamplarındaeğitim aldıktan sonra Nusaybin'e gittiğini ifade etti. N.Ö., sevgilisinin çatışmada öldüğünü ve örgütten ayrılmak için kaçmaya çalıştığı sırada ölümle tehdit edildiğini belirtti. 

 

teslim-olan-kadin-teroristten-korkunc-itiraf-2197287.jpeg
 
MASAJ YAPTIRIYORMUŞ! 
 
N.Ö, PKK'nın sözde yöneticilerinin kadınlara bakışını da ağlayarak anlattı. Ölü olarak ele geçirilen Nusaybin sorumlusu Xabatkar kod isimli Zamani Çamak'ın kendisine sık sık masaj yaptırdığını söyleyen N.Ö., “Zamani sürekli beni taciz ediyordu. Artık kendi himayesinde olduğumu söylüyordu. Son gün tecavüze kalkıştı. Bağırdım ve orada bulunan kadınlar sesimi duyunca beni bıraktı. Kadınlar orada seks işçisi gibi görülüyordu. Her türlü işkenceyi yaşadık" diye konuştu. 

AKŞAM

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum