Erdoğan'dan dünyaya net mesaj

Erdoğan'dan dünyaya net mesaj
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İstanbul’da MÜSİAD'ın geleneksel iftar programında dünyaya önemli açıklamalarda bulundu.

 

MÜSİAD'ın İstanbul'da düzenlediği iftar programında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, terörle mücadelede net mesajlar verdi."Buradan dünyaya sesleniyorum"diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, bölgede huzur sağlanana kadar operasyonların süreceğini söyledi.

'GARİBE SIRTIMIZI DÖNME HAKKIMIZ YOKTUR'

Bereket, ortağı çoğaldıkça artar. Ramazan ayını bu gerçeklerin şuuruyla yaşamak, hepimiz için en büyük kazanım olacaktır. Bizim ülke ve millet olarak, dünyadaki hiçbir mazluma, hiçbir garibe sırtımızı dönme hakkımız yoktur. Yakın çevremizden başlayarak ülkemizdeki tüm ihtiyaç sahiplerini gözetmenin yanında, Suriyeli misafirlerimize de Iraklı misafirlerimize de sahip çıkmalıyız.

'YENİ BİR HEYECANLA İLERLEYECEĞİZ'

Son üç yıldır ülkemizde ardı ardına yaşanan hadiselerin ekonomiyi yorduğunun farkındayız ama küçülttüğünü asla kabul etmiyorum. Gezi olayları, 17-25 Aralık Darbe Girişimi, bölücü terör örgütünün eylemleri, ardı ardına yaşadığımız iki genel seçim, Suriye'deki gelişmeler, Rusya'yla yaşadığımız uçak krizi gibi sorunlar gerçekten yorucuydu. İnşallah artık bu dönemi yavaş yavaş geride bırakacak ve yeni bir heyecanla, yeni bir güçle 2023 hedeflerimize doğru süratle ilerleyeceğiz

'BURADAN DÜNYAYA SESLENİYORUM'

Buradan dünyaya sesleniyorum. Terörle mücadelemiz, bu operasyonlarımız, huzur, sükun sağlanmadıkça durmayacaktır. Bunu, herkes böyle bilsin. Milletimiz evlatlarının kanı, canı, fedakarlığı pahasına elde ettiği huzur ve güven ortamını, 3-5 çapulcunun heba etmesine izin vermeyecektir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.